Teambuilding Labirintul

teambuilding labirintul echipa

Detalii organizatorice

– Colaborare
– Gândire critică
– Leadership
– Motivare

Număr de participanți: 20-120
Durata: 60-240 minute
Locul pentru desfășurare: outdoor

Activitate de teambuilding Labirintul

Labirintul a fost folosit încă din cele mai îndepărtate timpuri pentru cunoaștere și ascunderea unor mistere. Cei mai viteji trebuiau să treacă proba labirintului înainte să fie încadrați într-o funcție de conducere sau în armată. Această proba ascunde probe misterioasă care va pune participantul într-o ipostază nouă.
Pornește într-o călătorie prin labirintul cunoașterii și dezvoltării.
Labirintul este presărat cu multe mistere și multe probe pe care trebuie să le treacă echipa.
Pentru a trece probele e nevoie de creativitate, gândire laterală, inovație, lucru în echipă și foarte multă colaborare și încredere.
Sunt activități care necesită încredere maximă în colegi. Pune la încercare încrederea colegilor. Oferă o activitate unică.
Această activitate de teambuilding cursa cu obstacole, e concepută ca fiecare participant să treacă pintr-un proces transformațional cu el și apoi cu echipa.
În cadrul acestei activități sunt mai multe probe:

  • labirintul propriu: pentru a dezvolta un sistem fiecare membru trebuie să se cunoască și să accepte provocările ce vor urma. Această proba, dezvoltă abilitățile personale.
  • labirintul echipei: Echipa trebuie să intervină și să ajungă la valori comune. Când valorile se armonizează, echipa va putea avea un țel comun.
  • încrederea e cheia către victorie: Cu cât ai mai multă încredere în colegii tăi cu atât poți să transmiți valori sincere și să împărtășești lucruri personale. Când ai încredere succesul echipei este garantat. Această activitate de teambuilding labirintul va testa încrederea participanților și le va demonstra cât de crucială este ea.
  • creativitatea echipei: cu cât echipa este mai creativă, cu atât poate trece mai ușor peste probe. Probele sunt diverse și necesită mult multă creativitate.
  • împreună spre succes: când se ajunge la un acord în echipa succesul se va vedea în profit și la modul în care comunică participanții.

Activitatea de teambuilding labirintul este distractivă și plină de elemente care îi va scoate pe participanți din zona de confort.

Oferă angajaților o activitate unică!

Rezervă un team building acum!

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site.

Ce spun participanții

„Nu pot spune decât oaauu! A fost excepțional. Nu pot exprima în cuvinte ce am simțit în tot acest timp. Au fost multe: fericire, teamă, bucurie, supărare, extaz. Am trecut prin toate stările posibile. Labirintul este o activitate ce trebuie să o trăiești măcar o dată. Am fost 60 de oameni în teambuilding și am învățat ce înseamnă cu adevărat munca în echipă și încrederea.
Mulțumim Andrei, Vlad, Georgiana și Cristina! Sunteți adevărați profesioniști în ceea ce faceți.
O să vă recomand în continuare! – Testimonial teambuilding labirintul – Olga P. – business partner

Pentru alte tipuri de activități de teambuilding click aici.