ACTIVITATI DE TEAM BUILDING

Alege ce activitati de team building ți se potrivește cel mai bine. Dacă nu găsești trimite un email și hai să facem o activitate personalizată.

Activitati de team building care să atingă nevoile tale și să-ți depășească așteptările. Acesta e scopul nostru la Yes Academy.
Comunicare, unitatea echipei, motivație, leadership, cooperare, energie, planificare strategică și multă distracție.
Yes Academy creează cadrul în care echipa ta să fie parte în procesul evenimentului, deoarece momentele memorabile într-un team building sunt scânteia care dezvoltă echipa.
Activitati de team building care sunt în congruență și integritate cu tot ceea ce faceți voi.
Toate aceste activitati se vor personaliza și adapta nevoilor și valorilor tale din companie.

Mulțumim pentru că lucrăm împreună!

CE SPUN CLIENȚII

Vlad is an excellent trainer, approachable, professional and enthusiastic. His experience gave me a direct understanding of my future goals. Excellent use of time, well organized, great impact! Go Big, Vlad!” – Mădălina T.S.

Vlad de la Yes Academy poate fi prietenul tău, colegul cu care faci glume sau fratele mai mare. Printr-o atmosferă destinsă ne-a făcut să învățăm lucruri noi despre leadership, lucrul în echipă, antreprenoriat și nu în ultimul rând despre noi înșine. Ce a mai reușit Vlad, într-un weekend, a fost să unească un grup format din persoane care la început se cunoșteau prea puțin. Vlad, îți mulțumim!” – Denisa E.

Genial! a fost cel mai reusit teambuilding pe care Rotaract Atheneum Bucuresti l-a avut vreodata si asta datorita faptului ca pe langa activitatile strict pe distractie, am facut activitati care sa ne faca sa constientizam cat de important este sa ne ascultam unii pe altii, sa ne respectam si sa fim o echipa unita care impreuna poate face lucruri minunate! Vlad, you rock! Atheneum, you have what it takes to be great!” – Andreea C.M.

Rezultatele bune le obtii cand lucrezi cu oameni buni, rezultatele excepționale le obții când lucrezi cu oameni pasionați, iar Vlad este unul dintre ei. Experiența în sine a fost ceva deosebit și „to remember”, that’s for sure:)” – Andreea B.

WORK WITH US

Vrei să vezi ce poze și filmări am făcut la activitati de team building outdoor si indoor? Intră pe pagina de FACEBOOK.

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site.