Boot camp

boot camp team building

Scop: Creșterea colaborării în rândul echipei, prin activități militare.
Rezultate:

   • Comunicare activă
   • Cooperare
   • Lucru în echipă
   • Mișcare fizică
   • Time management
   • Leadershi

Mărime echipă: depinde de tine aici (de la 5 la toată compania ta)
Durată: 2-8 ore; dar nu ne limităm doar aici, putem face și două zile de activități ce țin de boot camp în team building
Loc de desfășurare: indoor și outdoor

Boot camp – îndrăznește să fii diferit!


Boot camp e o activitate de team building care se focusează pe dezvoltarea echipei prin activități sportive și recreative.
Tu și echipa ta veți participa activ la activități fizice și psihice, care vă vor pune la încercare modul în care colaborați. Activitățile fizice vor fi adaptate echipei tale și nevoilor tale.
Vreau să vă imaginați că sunteți într-o unitate militară și trebuie să faceți față antrenamentelor care uneori sunt duse puțin spre extrem. Toate activitățile din acest team building vor fi discutate cu HR și conducerea companiei. Tu vei putea să alegi exact ce tipuri de activități doriți.
Va fi o întrecere pe echipe, care va testa rezistența la stres, comunicarea, lucrul în echipa, abilitățile de leadership și încrederea.
Totul va fi foarte bine organizat și fiecare participant va fi în siguranță pe tot parcursul activității.
Vrei să vezi cum se descurcă echipa ta intr-un boot camp, sub presiune și cum se comportă în situații dificile și la limită. Atunci acest tip de activitate este pentru tine.

Activitati de team building cu un grad ridicat de distracție și voie bună!

Testimonial boot camp

„Când am început activitatea a fost exact ca în armată. Am intonat imnul României și am început să facem o serie de exerciții pentru încălzire. Credeam că o să fie ceva ușor și simplu dar a fost ceva greu care ne-a testat ca echipa. Chiar dacă a fost o zi încărcată ne-am distrat și am început să avem încredere mult mai mare în noi și în coechipierul nostru. Am învățat să urmăm ordine directe, fără să le discutăm dar și momente în care trebuia să facem noi planul și să ducem misiunea la bun sfârșit.
A fost un boot camp ieșit din comun și fizic epuizant dar ne-a plăcut! Mulțumim! ” Octav V. – Director regional

Rezervă un team building acum!

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site.

Abonează-te la newsletter!