Contact Us

Suntem aici să-ți oferim informații și răspunsuri la toate programele ( training, team building și dezvoltare prin dans ) pe care le oferim.

Motivul contactării

Solicit un DEMO gratuit
contact yes academy demo team building imagineDemo Gratuit
Informații programe
contact yes academy informatii imagineInformatii
Întrebări diverse
contact yes academy intrebari diverse imagineDiverse

Ar trebui să participe toți din cadrul companiei la acest curs, pentru a beneficia cu adevărat cu toți de ceea ce am învățat.
Vlad, a reușit să ne capteze atenția și să ne facă să înțelegem și să conștientizăm cât este de important felul în care trebuie să comunicăm. A reușit să scoată partea bună din fiecare.” – Cristi P. – participant curs Comunicare interpersonală

Organizarea unui team building este mai complicat decat ar putea sa para la prima vedere. Multi se gandesc ca nu poate fi asa greu sa gasesti o locatie interesanta si sa iti convoci echipa la un weekend in afara orasului. Insa un team building nu este un city break. Scopul nostru a fost acela de a ne face angajatii sa se simta parte a unei echipe, indispensabili si apreciati pentru calitatile si abilitile lor. Si am stiut ca organizarea unui astfel de eveniment trebuie lasat pe mana specialistilor. Vlad sa dovedit a fi mult peste asteptarile noastre (si sunem mai pretentiosi decat o soacra!!), atat din punct de vedere al organizarii, cat si din punct de vedere al pregatirii. A fost mereu in mijlocul echipei, coordonand-o in cel mai natural mod posibil, astfel incat pe toata durata evenimentului nici nu am simtit ca aveam printre noi un om “din afara”. Dupa team building, nu doar ca neam atins obiectivul, dar toti membrii echipei s-au intors la birou motivati, plini de energie pozitiva si proactivi, ceea ce nu putea decat sa duca la o crestere a performantei noastre. Colaborarea cu YesAcademy a fost cea mai buna decizie pe care am luat-o si organizarea unui team building cu ei a devenit deja o activitate recurenta in calendarul nostru (ne-am “abonat” la un team building pe trimestru). Bravo, YesAcademy!” Ilinca D. Manager, Vida Integrated Solutions

Aseară am redescoperit plăcerea de a face training. Din păcate la training-urile pe care eu le livrez oricât de interactive am încercat sa le fac din cauza temelor abordate nu am cum sa transmit motivația oamenilor, întrucât ei se confrunta cu mari frustrări acumulate in activitatea lor.
Chiar in cursul pe care il livrez săptămâna aceasta, este vorba de-o schimbare survenita pe niște proceduri si am vorbit puțin de schimbare așa cum tu ai făcut-o aseară ( recunosc, ca nu mi-a ieșit la fel de bine ca tine).
Așa cum am spus aseară, mi-a plăcut tare mult lejeritatea cu care ai transmis informațiile si energia pozitiva cu care m-ai inspirat.
Iți mulțumesc pentru conștientizarea trăirilor mele si mi-ar plăcea sa particip la workshop-urile tale.” Diana S. – trainer intern

Contact Us

Indiferent dacă ești interesat de programele de training și team building sau vrei un program de cursuri de dans pentru compania ta, noi suntem aici.
Dacă ai o întrebare te rog să ne scrii. Abia așteptăm să te ascultăm!


Email: office(@)yesacademy.ro

Telefon: +4 0743(080)757

Adresă: Strada Frumoasa, nr. 31, București, Sector 1, România

Program: Luni-Vineri 10:00 – 18:00