CURSURI

Indiferent ce cursuri vei alege, noi suntem alături de tine pentru a crea cel mai sustenabil proces.

CURSURI AXATE PE NEVOILE TALE

Metodele folosite variază sistematic, permițând trecerea prin situații reale care au loc în orice proces de comunicare: ascultare și dialog activ între participanți, feedback constant, constientizarea necesității unei gândiri deschise care îți permite să selectezi și să diferențiezi ideile valoroase de la fiecare membru al echipei. Toate aceste elemente sunt înglobate într-o experiență non-formală și energizantă, care iesi din tiparul obișnuit al metodelor tradiționale. 

Rezultate imediate ale cursurilor: stabilirea de relații autentice; creșterea motivației echipei; îmbunătățirea relațiilor cu clienții, furnizorii și partenerii; depășirea blocajelor în procesul creativității.

Tu de ce cursuri ai nevoie?

CE SPUN CLIENȚII

  • „Ar trebui să participe toți din cadrul companiei la acest curs, pentru a beneficia cu adevărat cu toți de ceea ce am învățat.
    Vlad, a reușit să ne capteze atenția și să ne facă să înțelegem și să conștientizăm cât este de important felul în care trebuie să comunicăm. A reușit să scoată partea bună din fiecare.” – Cristi P. – participant curs Comunicare interpersonală
  • „Mi s-a parut foarte interesant acest curs de la Yes Academy. Am invatat destul de multe lucruri noi si mai ales ca trebuie sa fii atent la detalii si la nevoile celor din jurul nostru. De asemenea, am invatat ca trebuie sa lucrezi in echipa si ca lucrurile mici si nesemnificative fac diferenta.” – Matei
  • „In cadrul unui work shop organizat de cei de la ASE, am avut pentru 3 zile ocazia de a vedea modul in care lucreaza Vlad. Este un trainer excelent. A stiut foarte bine sa organizeze excercitii adecvate varstei si background-ului nostru. Consider ca a fost o experienta foarte utila, din care am avut multe lucruri de invatat. GO ON, Vlad!” – Robert C.

Mai multe testimoniale puteți vedea pe pagina de Facebook.