Curs Leadership Autentic

Solicită oferta de preț.

Curs leadership autentic – pentru liderul din tine!

curs leadership autentic img lider

Scurtă descriere

Conștiința de sine este o parte importantă a unui leadership eficient. Acest curs te va ajuta să-ți definești stilul de leadership autentic – pentru a fi un lider mai eficient și empatic. Vei conștientiza care sunt calitățile și defectele tale de lider și vei acționa spre îmbunătățirea lor. O să descoperi unelte de care te poți folosi în munca de zi cu zi și care te vor îndruma spre acțiune.

Obiective curs leadership autentic

 • Conștientizarea propriul stil de leadership
 • Adaptarea stilului de leadership în viața de zi cu zi
 • Gestionarea situațiilor dificile de la birou
 • Folosirea poveștilor ca metodă în leadership
 • Să fii mai autentic în tot ceea ce faci
 • Identificarea obiectivelor tale de leadership și întocmirea unui plan de acțiune
 • Stabilirea de legături puternice cu alți lideri din alte industrii și domenii

Abordarea noastră

Abordarea noastră asupra cursului de leadership autentic îți va oferi o experiență unică și inedită. Acest curs va avea un impact puternic asupra ta și asupra credințelor tale privind leadership-ul. Nu este un curs tipic de leadership. Vom purta discuții în grupuri mici, unul la unul dar și cu tot grupul. Am făcut un echilibru privind propria experiență și experiența participanților. Acest curs de leadership autentic va avea acțiune 100%.

Fiecare curs este unic în felul lui. Nu avem două cursuri identice. De aceea numărul participanților la curs nu va depăși 12 persoane. Experiența dobândită se va vedea după finalizarea acestui curs.

La noi cursul nu se termină după două zile. Fiecare participant va trece printr-un proces de acțiune cu un coach Yes Academy. Va urma un proces de aplicare a planului creat și depășirea obstacolelor din viața de zi cu zi.

De ce să participi

Ori cine este lider la un moment dat. Indiferent că ești lider în companie sau în grupul tău de prieteni, ești lider. Te-ai născut cu aceste abilități de leadership. Pentru a trece la următoarea etapă e bine să înveți și să-ți dezvolți abilitățile care deja le deții.

Experiența participanților face ca acest curs să fie unic, deoarece grupul este atât de omogen încât fiecare pleacă cu cel puțin o legătură din domenii diferite.

La curs au participat: Manageri, CEOs, Directori, Coordonatori echipe, Analiști, Consultanți, Președinți, Vice președinți, Administratori, Fondatori de companii, Antreprenori, etc.

Solicită oferta de preț.

Ce este inclus

 • toate materialele de curs
 • suportul de curs
 • 4 ședințe de business coaching
 • raport personalizat privind metoda DISC
 • coffe break-urile și prânz
 • filmări din sesiunile de practică

Testimoniale

Am participat la numeroase cursuri și workshop-uri dar acesta a fost cu adevărat captivant și m-a ținut activ pe toată durata lui. Mi-a oferit informații prețioase despre mine și despre echipa mea. Mulțumesc Yes Academy.” Curs leadership autentic testimonial– Dan S. – CEO

De-a lungul carieri mele am participat la numeroase programe de formare. Acest curs de leadership autentic este pe departe cel mai bun de până acum. M-a ajutat să mă cunosc ca lider dar și să învăț să fiu follower. Metodele folosite de Yes Academy sunt diferite față de ce este pe piață iar exercițiile te face să-ți dai seama cât de important e să asculți ca lider.” Paul K. – Manager general

Pentru mai multe testimoniale vezi pagina de Facebook.

Alege alte CURSURI AICI.

Detalii organizatorice

Nume
Curs leadership autentic

Durata
2 zile

Nivel curs
avansat

Număr de participanți
12

Locație
București, Iași, Cluj, Constanța

Traineri Yes Academy: 1

Solicită oferta de preț.

Solicită oferta de preț

Completează formularul de mai jos privind cursul de leadership autentic și noi vom reveni către tine în cel mai scurt timp.

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site.