Danseaza cu echipa

danseaza cu echipa team building

Scop: Creșterea colaborării în rândul echipei.
Rezultate:

  • Comunicare activă
  • Cooperare
  • Lucru în echipă
  • Mișcare fizică
  • Distracție

Mărime echipă: de la 10 la 300 de participanți
Durată: 2-5 ore
Loc de desfășurare: indoor. La cererea ta putem face și coregrafii outdoor.

Toată lumea dansează!

Danseaza cu echipa – comunică într-un mod diferit ceea ce simți


Team Building-ul are o misiune foarte precisă: să consolideze relațiile din cadrul echipei și să motiveze pentru a crește gradul de performanță. Dansul, ca activitate de team building, se mulează perfect , deoarece ajută echipa să dezvolte abilități noi prin metode alternative.
Scopul acestei activități de team building este să crească gradul de interacțiune în rândul echipei, să comunice mai asertiv, să fie mai empatici și să lucreze mai productiv în companie. Încrederea care trebuie să o pui în colegii tăi, va fi primul punct de plecare iar restul va fi pur și simplu dans.
Dansul e o activitate de team building care creștere motivația și gradul de implicare al participanților. La început se va face o scurtă introducere despre ceea ce se va face și apoi se va trece la acțiune.
Danseaza cu echipa e o activitate foarte energică și distractivă. O activitate în care participanții învață prin mișcare și dans elemente de bază ale dezvoltării echipei (comunicare, cooperare, lăsarea de la sine, cum să conduci, cum să te lași condus).
Ne mulăm pe majoritatea stilurilor de dans. Putem începe cu un vals vienez și să ajungem la Rock & Roll. Ca să vă faceți o idee vă propunem următoarele stiluri de dans: vals vienez, vals lent, tango, mambo, jive, cha cha cha, rumba, kizomba, salsa, sarbe, hore, etc.
Facem coregrafii simple și complexe de dans în funcție de energia sălii. Dansul e foarte molipsitor, dacă te prinde foarte greu te lasă. Dansul este viață, fără el ar fi o monotonie completă.
Danseaza cu echipa este o activitate de team building care poate dura două ore sau două zile.

Testimonial – Danseaza cu echipa

Cursul a fost extraordinar de antrenant si plin de informatii noi, mi-a placut ca am combinat teoria cu practica si aici ma refer la exercitiile pe care le-am facut, faptul ca am cunoscut oameni frumosi, ca am aflat cata legatura are dansul cu dezvoltarea noastra personala, modul in care ne-ai explicat toate lucurile astfel incat sa le intelegem, ca am invatat despre constientizare si acceptare, ca am dansat si faptul ca ai adus un concept nou, de care nu am auzit pana acum. Felicitari! Alexandra B. – Marketing

Rezervă un team building acum!

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site.

Abonează-te la newsletter!