Drum building

drum building team building

Scop: Creșterea colaborării în rândul echipei, prin activități militare.
Rezultate:

  • Comunicare
  • Lucru în echipă
  • Relaxare

Mărime echipă: de la 2 la 700 de participanți
Durată: 2-6 ore;
Loc de desfășurare: indoor și outdoor

Ducem team building-ul la nivelul urmator!

Drum building – orchestra ta!


Drum building este o activitate de team building în care echipa ta va deveni pentru câteva momente cea mai neconvențională și bine organizată orchestră.
Această activitate sparge barierele unei echipe tradiționale și fiecare participant devine conștient de importanța ascultării și respectului pentru celălalt.
În același timp e și o activitate distractivă și relaxantă.
Alături de echipa Yes Academy vei fi purtat pe ritmuri diferite în care echipa se află pe scenă și oferă cea mai bună prestație.
De ce orchestră?
O orchestră este formată dintr-un grup mare de oameni, care cântă la diferite instrumente muzicale, cu scopul de a se armoniza și a performa.
Când participanții învață să se asculte reciproc și să ofere atenție, celor din jur, sunetele încep să se combine și să se formeze o melodie la unison.
Această activitate este mai multe decât un team building, este un spectacol în care participanții sunt actorii în rolul principal.
Drum building va avea: tobe africane; boomwackers; perechi de bete; seturi de baterie; pian, chitara bas, chitara, congas; microfoane percuție; cabluri; shakere, tamburine.
În acest team building nu admiri spectacolul ci ești parte din spectacol!

Una din activitatile de team building care ți-o putem oferi!

Testimonial – drum building

„Programul de drum building pus in scena a fost unul foarte fun si a generat multa energie pozitiva in randul echipei. A avut impact, oamenii s-au distrat maxim si asta conteaza cel mai mult la o intalnire de echipa. In plus, cei mai curiosi sau indrazneti au avut posibilitatea  sa incerce cu propriile maini bateria de tobe, experienta apreciata in mod deosebit de pasionatii de muzica si ritm. Recomand acest program cu toata caldura tuturor celor care vor sa se distreze cu adevarat!” Andrei T. – Training Manager

Rezervă un team building acum!

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site.

Pentru alte tipuri de activități de teambuilding click aici.

Abonează-te la newsletter!