Echitatie – O aventură minunată!

imagine echitatie team building slanic by yes academy

ORGANIZARE

  • Locație: Slănic Prahova
  • Nr. Participanți: 4-16
  • Tip activitate: outdoor
  • Durată: 2-6h

Tags: Outdoor; Munte; Încredere; Determinare; Relaxare

REZERVĂ

O aventură de neuitat la echitație.

Drumețiile în natură, în șaua cailor, sunt o modalitate perfecta de a va depăși și largi zona de confort, de a va demonstra ca puteți face lucruri de care, la o prima vedere, nu va credeați in stare.

La echitație puteți învață multe despre curaj, determinare si încredere si in același timp sa descoperiți o modalitate excelenta de relaxare si deconectare.

Si toate astea in timp ce in jurul vostru “curg” peisaje care va vor face mândrii de tara voastră.

Ești începător?

Traseele pe care le urmam sunt împărțite in diverse grade de dificultate, astfel încât chiar si un “profan” in ale echitației se poate bucura de o astfel de experiența.

Fie ca alegeți un drum de o ora sau unul de o zi, momentele de uimire si de încântare sunt garantate.

Ce facem la echitatie?

Schiulești – 1h – Urcam pe drum forestier pana într-un punct de unde puteți admira panorama orașului Slănic Prahova dar și a satului Schiulești.

Piatra Verde – 2h  – Vizitam muntele format prin consolidarea cenușii vulcanice, “Piatra Verde” dar ajungem la el “pe cai ocolite”.

Începem traseul urcând prin spatele muntelui și continuam pe coama dealului, ceea ce oferă priveliști superbe ale Slănicului.

Descoperim poieni înconjurate complet de pădure, stane părăsite și destinația noastră – Muntele Piatra Verde, rezervație protejata prin lege.

Traseu de o zi:

Pentru începători și avansați: Mergem la pas, doar pe creasta dealului si pe drum forestier, fără pante majore, către o căbănuța veche de 80 ani, unde gătim bulz, carnați pe jar si alte bunătăți. Pauza durează aproximativ 2h.

Traseul începe cu întâlnirea călăreților la 9:30 si se termina in jurul orei 17:00.

Traseul pentru începători are 18 km, cel pentru avansați, 24km.

Pentru călăreții de nivel avansat:

Ne îndreptam spre Schiulești, traversam râul Crasna și ne bucuram de bucățile drepte de drum forestier unde putem galopa și simți adevărata putere a cailor.

Continuam cu o bucata de urcuș, prin pădure de foioase și conifere, ajungem in vârful muntelui de unde putem admira Mânăstirea Crasna.

Coboram apoi urmând izvoarele râului Crasna și ne întoarcem către Slănic. Traseul are aproximativ 30km.

Considerăm călăreți avansați persoanele care pot controla calul în regim de trap si galop și au avut experiențe de călărie în exterior, nu numai in manej.

Rezervă aici.

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site.

drumetie cu echitatie imagine team buildingimagine copii echitatie slanic prahova