LABIRINTUL ACTIV

labirintul activ team building by yes academy imagine

Detalii team building

  • Locație: România
  • Nr. Participanți: 6-48
  • Tip activitate: indoor/outdoor
  • Durata: 1-2h
  • Limba: Ro, En.

Tags: comunicare, strategie, lucru în echipă, ascultare activă, leadership

REZERVĂ

Ce vom face?

Labirintul activ este o activitate de team building care provoacă echipele să rezolve o problemă complexă într-un mod colaborativ. Echipele sunt îndrumate să găsească o cale de scăpare din labirintul activ, o cale ascunsă de secole de marii meșteri creatori.

Labirintul activ este reprezentat pe podea și structurat în 16 pătrate, definite de echipa Yes Academy. Calea este structurată de pătrate conectate între ele, care duc la marea comoară din centrul labirintului. Dacă un membru al echipei nu calcă pe pătratul corect el va trebui să treacă printr-o încercare singur sau împreună cu echipa.

Acesta este doar primul nivel al labirintului, marii maeștrii au dezvoltat și alte nivele care vor pune echipa în situații unice și foarte distractive.

Ai curaj să pășești în labirintul activ?

Această activitate de team building poate fi organizată indoor dar și outdoor. Depinde de mediul în care se va desfășura team building-ului.

Pe lângă team building mai poți organiza această activitate la workshop-uri, training-uri, întâlniri zonale, sinergii și chiar evenimente corporate.

Pentru imagini te rog să intrii pe pagina de facebook.

Ce faci la următorul team building?

REZERVĂ

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site.