Self leadership training

Self Leadership training este o experiență de învățare revelatorie, energizantă și distractivă care încurajează participanții să-și regândească propriile modele de leadership. Acest training îmbunătățește abilitățile de conducere, comunicarea și eficientizare cu ajutorul mișcării, improvizației și al limbajului nonverbal.

 • DURATĂ: 1,5h – 24h
 • NIVEL: mediu
 • LOCAȚIE: la cererea clientului
 • TRAINERI YES ACADEMY: 2
self leadership training ioan vladut nutu imagine

Știai că 92% din participanți au spus că acest training a avut un impact pozitiv în viața lor?

Încă nu am descoperit rețeta perfectă pentru a forma lideri. Noi, ca indivizi, deținem abilitați și capacitați pe care trebuie să le descoperim de-a lungul unor situații în care suntem puși și cel mai important să știm cum să ne folosim de acestea pentru a transmite mai departe experiențe și valori ce pot influența mersul lucrurilor. Mulți dintre lideri se tem să-si verbalizeze gândurile și intențiile adevărate în fața unei echipe sau nu găsesc soluția să-și pună în valoare așteptările reale de la echipa pe care o conduc ajungându-se într-un impas de cele mai multe ori.Vino la self leadership training și descoperă dacă merită să fii lider.

Rezervă acum.

Descriere training


Învățarea practică pe principiul acțiunii directe, dinamica echipei schimbându-se odată cu folosirea corpului. Explorarea integrității și leadership-ului prin aprecierea corecta a punctelor forte la toți membrii echipei începând cu cel mai mic rol pana la cel mai important. Găsim soluții potrivite în funcție de context si de reacțiile de moment întrucât majoritatea acțiunilor noastre sunt rezultatul subconștientului. Self leadership training este experienţial 100%.

Facilitarea dialogului și dezvoltarea zonei de leadership. Lucram îndeaproape cu participanții pentru a-i ajuta să descopere și să experimenteze soluțiile inovative la construirea și dezvoltarea de echipe, negocierea conflictelor și găsirea unor numitori comuni în orice problema complexa, soluții care se potrivesc valorilor și modului de organizare ale companiei.

Self leadership training te va trece prin următorul proces:

Încălzirea: Introducerea începe cu încălzirea tuturor participanților prin câteva activități energizante care dau tonusul training-ului. Participanții află cum să-și folosească corpul, metaforic vorbind, ca un barometru ce le arată o înțelegere profundă a propriei persoane.

Limbajul: Ca grup, participanții sunt introduși în terminologia și mișcările de baza folosite de-a lungul cursului pentru a analiza în mod abstract subiecte cotidiene.

Practică: Participanții sunt angrenați în exerciții de improvizație care implică mișcarea corpului cu scopul de a activa elementele esențiale care susțin interacțiunile lor. Discuțiile, conduse de trainer, permite participanților sa asimileze și să pună în practică cunoștințele primite la self leadership training.

Tehnică: Participanții explorează tehnici diverse care îi ajută să-și îmbunătățească rezultatele prin exercițiu. Grupul înțelege și experimentează limbajul corpului ca un instrument de împrospătare a abilitații de comunicare și de conducere atât în viată profesională, cât și în cea personală.

Leadership:  Întregul grup se angajează în discuții deschise și analize care unde aplica abilitățile de percepție obținute în scenarii de comunicare și leadership din viața reală.

Obiective 

 • conștientizează importanța dezvoltării abilităților de leadership
 • explorează calităților de leadership și integritatea unui lider
 • observă și apreciază punctele forte ale celorlalți
 • acționează în fața incertitudinii
 • inspiră creativitatea și inovație
 • explorează leadearship-ul ca serviciu
 • echilibrează leadearship-ul împreuna cu echipa
self leadership training yes academy imagine indoor

La ce întrebări răspunde acest training

 • Care este stilul meu de leadership?
 • Afectez prin stilul meu de lider, pe cineva?
 • Folosesc un leadership autentic?
 • Cum să-i motivez mai bine pe ceilalți, să mă urmeze în proiecte și inițiative?
 • Stilul meu de leadership rezonează cu valorile companiei?
 • Ce înseamnă capacitatea de a urmări și cum pot „conduce din spate” sprijinindu-i pe ceilalți?
 • Cum poți să îți creezi un plan pentru a îmbunătăți leadership-ul personal
Rezervă acum.

14 motive pentru care merită sa participi la self leadership training

 1. vei stimula creativitatea, inovația și iți vei reîmprospăta metodele de gândire prin tehnici puternice de comunicare si percepție;
 2. vei începe sa stăpânești elementele care se afla in spatele tuturor interacțiunilor;
 3. practica reprezintă 85% din totalul timpului;
 4. vei intra in contact cu valorile esențiale care stau la baza relațiilor si grupurilor din companii;
 5. vei învață cum sa depășești blocajele in procesul dezvoltării;
 6. vei folosi improvizația pentru a scoate la iveala potențialul maxim al celor care se afla în preajma ta;
 7. oricât de mare ar fi taxa de participare la acest curs yes leadership, vei observa ca e înzecit mai mică decât conducerea unei echipe care aduce pierderi companiei;
 8. programul cursului este flexibil, în funcție de participanți;
 9. vei beneficia de suport 30 de zile după finalizarea cursului de yes leadership;
 10. suportul de curs, materialele consumabile, pauzele de cafea, pauza de masă, sunt incluse in preț;
 11. te vei simți încrezător în a purta discuții cu clienții, colegii și angajații într-un mod mai eficient;
 12. vei ști cum să evaluezi și să intuiești ce fel de stil de leadership funcționează cel mai bine pentru cine și cum să te adaptezi;
 13. vei ajunge să-ți cunoști mai bine valorile și modelele inconștiente;
 14. vei avea mai multă energie și vei fi mai motivat să lucrezi cu echipa și să-i inspiri pe ceilalți să te urmeze.

Învățare experimentală

Acest self leadership training te va ajuta să lucrezi mai bine cu echipa ta. Dacă ești manager te încurajăm să folosești teoria condu/urmează din mișcare pentru a crește în mod eficient rezultatele și succesul angajaților. De la activități ușoare de încălzire în echipă și până la experiența transformatoare profund. Acestea dezvolta abilitați de comunicare organizaționale și de leadership, la toate nivelurile de management.

Metoda R.E.S.P.E.C.T.

 • Ritmul

  Care este ritmul, măsura sau structura comuna pe care o putem găsi pentru a ne alinia cu cei cu care lucram?

 • Experiența

  Care sunt cunoștințele și experiențele comune pe baza cărora putem construi pentru a creste performanta tuturor si cum putem profita la maximum de ele?

 • Stilul

  Care este cea mai bună modalitate de a conduce și de a urma liderul în funcție de diverse situații, oameni, preferințe si contexte?

 • (Purpose) Obiectiv

  Care este scopul, obiectivul tău sau imaginea de ansamblu? În ce direcție ne îndreptam și cum putem face ca lucrurile sa fie clare pentru ceilalți?

 • (Expectations) Așteptări

  Cum putem crea un spațiu în care oamenilor sa le fie clar ce se așteaptă de la ei, și în același timp sa se simtă inspirați să-și atingă potențialul maxim.

 • Conectarea

  Ce conexiune fundamentală trebuie să existe înainte de apariția leadershipului sau a oricărei mișcări?

 • (Trust) Încrederea

  Cum construim un sentiment de siguranța, deschidere, onestitate și schimb care să permită tuturor să se exprime autentic și în totalitate.

Rezervă aici.

Ia legătura cu noi și hai să discutăm toate aspectele legate de self leadership training.
Suntem flexibili și ne adaptăm nevoilor tale în materie de training.

Mulțumim că lucrăm împreună!

Share if you like it!