Team building emotion cards

Team building emotion cards yes academy image

Detalii organizatorice

Exteriorizează-ți sentimentele!
– Ascultare activă
– Empatie
– Eliberarea emoțiilor

Mărime echipă: de la 5 la 45 de participanți
Durată: 60-120 minute
Loc de desfășurare: indoor

Activitate de team building emotion cards

Percepem realitatea exterioară cu ajutorul simțurilor. Cu cât o amintire include mai multe simțuri (vizual, auditiv, kinestezic, olfactiv și gustativ) cu atât ea rămâne mai bine întipărită în memoria noastră.

Acest team building emotion cards va scoate la iveală latura poate mai puțin vizibilă, mai vulnerabilă, mai autentică. Capacitatea de deschidere nu este o slăbiciune, ba din contră, reflectă puterea interioară. Activitatea gravitează în jurul participanților. Ei sunt cei care dezvoltă activitatea. Facilitatorii Yes Academy sunt prezenți pentru îndrumare și oferirea de informații.

Acest team building emotion cards este de fapt un proces. Pentru început participanții vor fi împărțiți în grupuri mai mici. Sunt rugați să aleagă 3 cărți cu diferite imagini. După ce aleg trebuie să prezinte colegilor de echipă cărțile și să răspundă la 3 întrebări. După ce răspund grupul se axează pe oferirea de feedback constructiv.

Rezultatele acestei activități sunt remarcabile și perfect customizate. Fiecare activitate e unică și duce la niște concluzii surprinzătoare. Cu cât participanții se deschid și sunt mai empatici pot comunica valori esențiale celor din jur. În tot procesul comunicării cel mai important aspect este ascultarea activă. Ascultarea activă necesită o pregătire inițială iar participanții la această activitate de team building vor învăța toate aceste aspecte.

Toate activitățile sunt condimentate cu multă distracție și voie bună. Participanții se destind și se apropie mai mult, creând coeziune în grup.

Rezervă un team building acum!

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site.

Ce spun participanții

„Un exercițiu de team building foarte frumos cu multe momente frumoase. Am învățat mai multe lucruri despre colegii mei și am învățat că trebuie să fim sinceri cu noi și cu toți ceilalți. Cărțile te ajută în dezvoltarea echipei și chiar a meritat. Mulțumesc frumos pentru frumoasa experiență” testimonial team building emotion cards – Anca F. – șef departament logistică

Pentru alte tipuri de activități de team building click aici.