Team building Jumps


Team building Jumps yes academy

Detalii organizatorice

Cine reușește să facă pista cea mai eficientă de sărituri?

– Lucru în echipă
– Sporirea creativității
– Distracție

Număr de participanți: 15-80
Durata: 60-180 minute
Loc de desfășurare: indoor și outdoor

Activitate de team building jumps

Pornește cu echipa în cea mai tare activitate de team building. O activitate în care tu trebuie să construiești cea mai fiabilă pistă de sărituri. Echipa ta va porni de la concept și va ajunge la realizarea proiectului. Yes Academy va pune la dispoziție toate materialele necesare realizării unui astfel de proiect.

Cu această activitate dorim să creștem colaborarea în echipă. Activitate de team building Jumps va scoate participanții din zona de confort și îi va transpune într-o lume plină de distracție și aventură. Chiar dacă sună simplu, activitatea este relativ complexă și necesită implicarea tuturor participanților. Cu cât implicarea este mai mare cu atât pista Jumps va prinde mai mult contur.

Ce facem?
Toți participanții vor primi un set de materiale cu care vor trebui să construiască o pistă de sărituri. Participanții au la dispoziție 120 de minute să finalizeze construcția. Această pista va trebui testată și verificată. După finalizare toate echipele vor trebui să se întreacă pe această pistă cu mașini în miniatură. La final echipa care reușește să facă cea mai bună și creativă pistă va primi premiul cel mare Yes@Jumps. Vor fi și alte premii care le vei afla la eveniment.

După finalizarea activității de team building jumps, vom trage concluziile zilei și vom vedea ce am învățat din ceea ce s-a întâmplat. Fiecare participant va avea posibilitatea să se exprime și să ofere feedback celorlalți.

Acestă activitate de team building jumps este foarte bună și pentru exersarea în oferire de feedback constructiv și axat pe activitate.

Va fi distractiv să vezi câtă pasinune și devotament poate stârni această activitate în participanți. Bucuria se va citi pe chipuri.

Rezervă un team building acum!

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site.

Pentru alte tipuri de activități de team building click aici.