Team building Podul DaVinci

Team building Podul DaVinci Yes Academy

Detalii organizatorice

Depășește fiecare obstacol

– Coordonare
– Găsirea de soluții creative
– Adaptare
– Comunicare

Număr participanți: 6 – 60
Durată: 45 – 120 minute
Loc de desfășurare: indoor

Activitate de team building Podul Da Vinci

Această activitate de team building pleacă de la ideea lui Leonardo Da Vinci care în jurul anului 1480 voia să construiască un pod mobil din cât mai puține materiale.

Cel mai important obiectiv în cadrul echipei este găsirea strategiei de construcție care să facă ca podul să reziste.

Aceast team building Podul Da Vinci diminuează discrepanțele și facilitează armonizarea echipei. Activitatea are ca scop întărirea spiritului de echipă și învățarea experențială.

Scopul acestui team building este construirea unui pod care să se autosusțină din cele 35 de piese puse la dispoziție de facilitatorii Yes Academy. Piesele se vor preda echipelor iar ele trebuie să elaboreze strategia și modul de gestionare al pieselor în procesul de construcție. La acest moment vor ieși la iveală liderii și persoanele creative. Echipa are nevoie de tot sprijinul pentru a construi podul Da Vinci.

Echipele vor trebui să înceapă construirea podului din ambele părți ca într-un final să se întâlnească la mijloc și să facă un întreg.

La final podul trebuie să se autosusțină, acest lucru poate fi folosit ca și metaforă pentru dezvoltarea echipelor companiei tale.
Această activitate de team building podul Da Vinci poate fi folosită în team building, management de proiect, comunicare inter-departamentală, conferințe etc.

Echipele trebuie să colaboreze și să se sincronizeze pentru a duce la bun sfârșit această activitate.

Participanții se vor destinde și se vor distra în tot procesul de construcție al podului. Până să se autosusțină, podul poate că va cădea de nenumărate ori dar cu perseverență îl vor duce la bun sfârșit.

Activitatea de team building podul DaVinci este pentru tine!

Rezervă un team building acum!

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site.

Pentru alte tipuri de activități de team building click aici.