Team building Spider Web


Team building Spider Web yes academy

Detalii activitate

Subțire, întinsă și dificilă!

– Coordonare
– Încredere
– Dezvoltarea spiritului de echipă

Număr de participanți: 6-60
Durata: 120 minute
Loc de desfășurare: indoor sau outdoor

Activitate de team building Spider Web

Dacă vrei să interacționezi mai bine cu membrii echipei, să te coordonezi, să-ți crești încrederea în forțele proprii, să dezvolți spiritul de echipă, să identifici și să gestionezi mai bine situațiile de criză, să fii mai eficient atunci această activitate de team building spider web e pentru tine.

Participanții vor primi materialele necesare pentru construirea pânzei de păianjen. Ei vor avea control total privind construirea pânzei. După ce se construiește se vor face două grupe și fiecare echipă va trebui să treacă câte un membru prin pânza de păianjen. Scopul este ca toți participanții să treacă fără să atingă pânza.

Membrii echipei vor reuși doar dacă au încredere în ceilalți și echipa lucrează pentru a găsi cea mai bună strategie pentru a trece toată lumea. Echipele va colabora ca toți participanții să treacă dintr-o parte în alta a plasei. Activitatea nu va putea să fie dusă până la final fără o strategie și o coordonare bună.

Înainte de a începe activitatea de team building spider web, se va face un instructaj cu participanții privind toate măsurile de siguranță, care se vor lua. Ei trebuie să fie conștienți că sunt pericole și acestea trebuie diminuante cât mai mult.

Această activitate de team building Spider Web va pune persoanele să lucreze la o distanță mică una de alta. Activitatea poate fi cu adevărat provocatoare pentru persoanele introvertite. Se poate întâmpla ca unele persoane să refuze să participe la această activitate pentru că spațiul personal este puternic invadat prin natura activităților care se desfășoară. Cei care vor refuza vor avea alte sarcini de îndeplinit. La debriefing se va discuta despre acest aspect și cum se poate îmbunătăți.

Acest tip de activitate nu necesită un termen îndelungat pentru pregătire și poate fi organizată într-un team building, training, conferință sau workshop.

Rezervă un team building acum!

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site.

Pentru alte tipuri de activități de team building click aici.