Team building storyteller team


Team building storyteller team yes academy

Detalii organizatorice

Spune povestea echipei tale!

– comunicare
– creativitate
– spirit de echipă
– cunoaștere

Participanți: 4-200
Durata: 45 – 120 minute
Loc de desfășurare: indoor

Activitate de team building storyteller team

De multe ori căutăm activități care să mărească spiritul de echipă și comunicarea în cadrul echipei. De multe ori vrem activități complexe. Însă există și activități relativ simple dar cu impact major asupra participanților.

Poveștile sunt în natura umană. Toți știm să povestim într-un fel sau altul. Acesta este un team building în care participanții creează și intră în povestea companiei lor. O poveste plină de mister și cu final neașteptat. Această activitate e antrenantă și pune la lucru toată echipa într-un mod distractiv și antrenant.

Poveștile sunt o exprimarea a creativității, poveștile pot mișca, uni, lega și închega oameni și echipe. Toate afacerile au o poveste. Care e povestea voastră?

Activitatea de team building storyteller team va porni de la echipe de câte 6 participanți și apoi vom crește treptat, până când înglobăm toți participanții. Până ajungem să facem povestea întregii tale echipe.

Fiecare participant va fi implicat activ în poveste. Fiecare poate fi cât se poate de creativ și deschis. Măștile se dau jos și inimile se deschid.
Implicarea și comunicarea activă vor crește spiritul de echipă și vor face echipa să vibreze la unison. O activitate de team building storyteller team, despre și cu poveste are rezultate multiple pentru că îmbină partea emoțională cu raționamentul logic.

O să observați în fiecare poveste un grăunte de adevăr, o acțiune reală transpusă metaforic. Acea metaforă poate reflecta procese sau lucruri imperfecte, sau situații de viață în care anumiți oameni au nevoie de ajutor. Din fiecare poveste vom trage concluzii și vom atinge latura emoțională a fiecărui participant.

Fii tu povestitorul și personajul propriei tale povești!

Hai să spunem povești!  

Rezervă un team building acum!

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site.

Pentru alte tipuri de activități de team building click aici.