Teambuilding mentinerea echilibrului


Teambuilding mentinerea echilibrului

Detalii organizatorice

Scop: Comunicarea între departamente axată pe primirea și trimiterea mesajului.

  • Rezolvarea problemelor
  • Ascultare activă
  • Stabilirea raportului
  • Asumarea responsabilității

Mărime echipă: de la 5 la 30 de participanți
Durată: 1-2h
Loc de desfășurare: indoor

Activitate teambuilding mentinerea echilibrului

Această activitate se poate folosi atât în training cât și în team building. Este o activitate distractivă care are folosințe nelimitate. Se pot face activități de team building care au scopuri diferite care aduc rezultate către tine și echipa ta.

Teambuilding menținerea echilibrului: – comunicarea interdepartamentală este crucială în ori ce business, ea trebuie dezvoltată și întărită. Comunicarea se referă la: trimiterea mesajului corespunzător, comunicarea activă, restabilirea raportului între persoane, câștigarea încrederii.

Leadership training: în tot ceea ce faci trebuie să-ți asumi responsabilitatea și să răspunzi fără frică și ezitare. În cadrul training-ului exercițiu se axează pe: identificarea problemelor interdepartamentale, luarea deciziilor, ce trebuie să facem în situații de risc, respectarea indicațiilor când nu știm toată povestea.

Project management: în cadrul acestui tip de activitate se va lucra cu stabilirea obiectivelor pe termen scurt fără să știm care este obiectivul pe termen lung; focusarea pe rezultate, creșterea eficientizării muncii între colegi.

Sales training: – cum putem înțelege ce vrea clientul de la noi; cum să stabilim o relație cu clientul, importanța punctului de vedere al clientului; atenția la limbajul trupului; îndrumarea clientului în alegerea cea mai potrivită pentru el.

Găsește echilibrul echipei tale printr-un teambuilding inovativ!

Rezervă un teambuilding acum!

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site.

Testimonial teambuilding!

Am folosit această activitate de teambuilding pentru echipa mea de vânzări. A fost organizată în București la sediul nostru. A fost o activitate de teambuilding puțin diferită deoarece colegii trebuiau să se concentreze și să găsească echilibrul pe tabla de joc. Partea de feedback si de debriefing a dus la discuții foarte interesante și la un plan de acțiune pentru echipa mea.
Mulțumesc Vlad! Feedback – teambuilding mentinerea echilibrului: Octavian B. – Director Departament Vânzări

Pentru alte tipuri de activități de teambuilding click aici.

Abonează-te la newsletter!