OFERTA TEAMBUILDING

ACTIVITATI DE TEAMBUILDING + CAZARE + MASĂ + DISTRACȚIE = EVENIMENT REUȘIT


oferta de teambuilding munte outdoor imagine

DETALII OFERTA TEAMBUILDING

Nr. de participanți: 14

Durată: 3 zile (sosire Vineri – plecare Sâmbătă)

Costurile includ: programul de teambuilding, 2 nopti de cazare, masă, activitati de seara, foc de tabara, karaoke, distractie

Rezervă aici.

– Recuperarea esentei –

La acest teabuilding, toti participantii intra intr-o lume secreta si fascinanta unde se imbina perspicacitatea, creativitatea, inovarea, lucrul in echipa, colaborarea si distractia, totul pentru a ajunge la esenta echipei.

Echipa ta se afla sub acoperire si lucreaza ca agenti secreti intr-o misiune ultrasecreta, de a recupera esenta primordiala care a fost furata.

Echipa dumneavoastra va fi impartita in trei grupe, dupa cum urmeaza:

Echipa de teren: se va implica activ in misiunile si provocarile care apar, va veni cu solutii la probe, va motiva echipele celelalte, le va sustine si va creste moralul si increderea acestora.

Echipa de comunicatii – va trebui sa mentina comunicarea activa cu celelalte doua echipe. Dupa fiecare proba va nota observatiile despre modul de lucru al echipei, pentru a imbunatati procesele interne si a avea sanse mai mari de a recupera Esenta.

Echipa de IT si suport – se va ocupa de necesarul de materiale, foto si video. Echipa aceasta va trebui sa stocheze momentele memorabile si distractive ale acestui teambuilding.

Competențe urmărite

  • Colaborare
  • Împartasirea valorilor individuale
  • Comunicare
  • Rezolvarea problemelor in spiritul echipei
  • Incredere
  • Sinergie
  • Loialitate
  • Asumarea responsabilitatilor
  • Toleranta Respect
Rezervă acum.
oferta teambuilding yes academy activitate outdoor imagine

Probe la teambuilding

Pentru a indeplini misiunea aceste oferte de teambuilding, echipele vor trece prin patru mari probe, fiecare cu specificul sau.

Proba intelectuala: Exercitii si misiuni in care participantii vor descoperi cat de important e sa gandesti lateral intr-un proiect.

Scop: comunicarea activa si ascultarea activa.

Proba de anduranta: Spre deosebire de prima proba, la care se lucreaza pe subechipe, aici se va lucra cu toti participantii.

Scop: întarirea legaturii intre membrii echipei, increderea, colaborarea si obiectivele comune.

Proba de precizie: Vor lucra toti participantii si vor trebuie sa indeplineasca o serie de activitati pline de indemanare si precizie.

Proba finala: Participantii vor trebui sa dea dovada de multa indemanare si concentrare pe un obiectiv comun. Aceasta proba va demonstra cat de importanta este echipa, chiar daca intre membrii acesteia exista o concurenta indirecta.

Testimoniale teambuilding

„We decided short-notice to have a team-building in the mountains, and Vlad managed to organise everything in just under two weeks, starting with accommodation, transport, entertainment, and of course most importantly a personalised training program! The outcome was FANTASTIC!
Vlad’s professionalism and energy were a key driver to the success of our event and we can’t wait to work with him again in the future!”
If I could give more than 5* I would!

„Vlad is an excellent trainer, approachable, professional and enthusiastic. His experience gave me a direct understanding of my future goals. Excellent use of time, well organized, great impact! Go Big, Vlad!”

„Cu siguranță cea mai frumoasă,energică și motivantă experiență de pană acum!! Recomand evenimentele de teambuilding organizate de Yes Academy.”

„Am organizat acest teambuilding alături de colegii mei la Bușteni. Am rămas surprinți de cât de frumos a ieșit. A fost energic și interesant. Chiar îmi doream un teambuilding să fie organizat în totalitate de cineva. Mulțumim Yes Academy pentru acest teambuilding.” – Oferta TeamBuilding pentru tine!” Pentru mai multe testimoniale intră pe Facebook.

Vrei să vezi și alte activități de teambuilding? >>>Click AICI<<<

Cere oferta acum.

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site.