Teambuilding paintball

teambuilding paintball imagine rezerva

Detalii

Durata: 60-180 minute
Tip: Outdoor
Participanți: 10-200
Locații: la cererea clientului

Rezervă aici.

Teambuilding paintball

Creșterea gradului de colaborare și comunicare în cadrul echipei printr-o activitate de teambuilding outdoor.

  • colaborare
  • încredere
  • comunicare
  • strategie

Vrei o activitate de teambuilding outdoor plină de adrenalină și aventură?

Ai ajuns unde trebuie. Venim către tine cu un teambuilding paintball care va fi adorat de toți participanții.

Putem organiza acest teambuilding în trei feluri:

1. Deathmach – este o activitate de paintball în care se va organiza un ,,război” între toți participanții. Fiecare participant va fi pentru el și cine rămâne ultimul câștigă. Un teambuilding paintball va scoate la iveală latura individuală a fiecărui participant. Dacă dorești să aflii care e cel mai bun om din echipă, atunci această activitate de team building este pentru tine.

2. Război – când spun război mă refer la două tabere și un câmp de luptă. Această activitate poate fi făcută pentru 300 de persoane simultan. Adică putem forma două echipe a câte 150 de oameni. În timpul jocului va fi un adevărat război. Putem organiza această activitate în locuri special amenajate sau în pădure. Această activitate de teambuilding paintball este distractivă și va scoate la iveală strategia, liderul și va ajuta la dezvoltarea comunicării din cadrul echipei.

3. Campionat – Se vor face mai multe echipe care se vor bate între ele în această minunată activitate de paintball. Dacă vrei să organizezi un concurs cu premii, atunci aceasta este cea mai potrivită pentru un teambuilding reușit.

Activitatea de teambuilding paintball reprezintă posibilitatea obținerii unui teambuilding reușit, fiind foarte apreciată în evenimentele corporate, deoarece îmbină foarte bine lucrul în echipă cu o planificare strategică.

Această activitate nu necesită un fizic perfect, ci coordonare și munca în echipă. Dacă se lucrează în echipă, atunci câștigul este garantat.

Yes Academy vine către tine cu această activitate de teambuilding pentru 300 de persoane. Indiferent că vrei să o faci pentru 300 de persoane sau pentru 10 noi vom fi lângă tine.

Vrei și tu un teambuilding PAINTBALL?

Rezervă aici.

Vrei să faci un paintball pentru echipa ta? Imagini de la alt teambuilding? FACEBOOK

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site.

Mai multe activități de teambuilding AICI.