Teambuilding TeamStack

teambuilding teamstack

Detalii organizatorice

Coordonare pentru performanță
– lucrul în echipă
– comunicarea în echipă
– improvizarea continuă a procesului
– focusarea pe obiectiv
– motivare

Număr de participanți: 5 – 30
Durata: 30-45 minute
Locul pentru desfășurare: indoor

Activitate teambuilding TeamStack

Această activitate este folositoare pentru companii care doresc o abordare diferită a procedurilor interioare. Te va ajuta și în cooperarea din cadrul echipei, leadership și managementul schimbării.
Scopul activității e să construiești TeamStack-ul din 30 de bucăți de lemn în cel mai scurt timp posibil. La începutul activității participanții vor primi o fișă, pe care se poate observa imaginea de ansamblu a TeamStack-ului. După ce se construiește prima dată, piesele sunt desfăcute și echipa va trebui să construiască în cel mai scurt timp ansamblul.
Echipa poate să ducă sarcina din teambuilding teamstack la bun sfârșit doar printr-o comunicare eficientă și o coordonare exemplară. Ca fapt divers cea mai eficientă echipă dintr-un teambuilding a reușit să construiască ansamblul în 20 de secunde.
Această activitate poate fi desfășurată în interior dar dacă vremea este frumoasă se poate organiza și afară. Poate fi făcută la munte, la mare, într-un hotel, la o conferință și chiar la biroul tău.
După terminarea activității se va face debriefing pentru a observa și analiza cum s-a desfășurat activitatea.

O companie pentru a fi mai eficientă trebuie să se bazeze pe 3 lucruri: Produs/Serviciu-Proces-Oameni. Această activitate atinge cele 3 lucruri pentru eficientizare. Cu un produs minunat poți face ca oamenii să fie mai deschiși și să îmbunătățești procesul.

Rezervă acum această activitate pentru evenimentul tău!

Rezervă un team building acum!

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site.

Ce spun clienții

„Am făcut această activitate la o conferință organizată de compania noastră la Vila Bran. A fost o detașare totală după 4 ore de conferință. Ne-am distrat și ne-am simțit minunat. A fost interesant modul în care am făcut figurina din lemne. Am lucrat în echipă și am învățat să ascultăm mai mult.” – testimonial teambuilding teamstack – Florina R.

Pentru alte tipuri de activități de teambuilding click aici.