Teambuilding turnul puterii


teambuilding turnul puterii

Detalii organizatorice

Pentru echipe care își setează limitele puțin mai sus.

  • Comunicare eficientă
  • Cooperare
  • Ascultare activă

Participanți: 6-64
Durată: 10-45 minute
Loc pentru desfășurare: indoor și outdoor

Activitate de teambuilding Turnul Puterii

Știm că echipele eficiente fac lucrurile să se întâmple. Schimbările tot mai dese și numărul crescut de ședințe, fac ca angajații să își piardă din motivație și determinare. Ce trebuie să facem? Cum trebuie să ne tratăm între noi? Ce e important pentru fiecare la locul de muncă? Cine preia conducerea? Cine se lasă condus? Sunt o parte din întrebări care apar zilnic în tot ceea ce facem. Cheia stă în implementarea unui proces eficient bazat pe încredere și sinergie.

Ce trebuie să faci la această activitate?
Trainerul plasează 12 piese la diferite distanțe iar participanții vor trebui să așeze aceste piese într-un turn. Totul ține de gradul de comunicare și de rezistența la schimbare a participanților. Cu cât ascultarea este mai eficientă cu atât mai repede se face turnul.
Dacă grupul este mai mare de 24, atunci putem organiza două grupe în paralel.

Cu cât vei încerca să faci mai mare turnul, gradul de concentrare și atenție trebuie să fie și mai ridicat. Pentru un turn cu 3 piese riscurile sunt mici, pentru a cădea dar când un turn trece de 4 piese, riscurile încep să crească și apar tensiunile în cadrul grupului. Pentru a gestiona astfel de tensiuni trebuie să avem o ascultare activă și un grad ridicat de atenție.

Turnul puterii este o activitate de teambuilding extrem de distractivă care necesită coordonare și multă atenție din partea participanților.
Această activitate de teambuilding turnul puterii va scoate la iveală comunicarea în leadership, asumarea de riscuri, oferirea de feedback, simularea unei plan strategic, meta comunicarea și moduri prin care putem gestiona percepțiile diferite.

Teambuilding turnul puterii va crește gradul de implicare și ascultare în rândul echipei.

Rezervă un teambuilding acum!

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site.

Ce spun participanții

Nu-mi vine să cred cât de difil poate fi să construiești turnul. La început am luat totul în derâdere și fără să ne batem prea mult capul. Până am observat că dacă nu ne armonizăm și ne echilibrăm nu putem face nimic. Am stat 5 minute să punem al doilea turn. DA! 5 minute. A fost foarte greu. Dar apoi am inceput să ne organizăm și să vedem cine va fi liderul. Am căzut de comun acord să fie o singură persoană care vorbește. Cu puțină organizare și 50 de minute am reușit să facem tot turnul.
Mulțumim Georgiana și Vlad pentru această activitate intensă.
Spor! Testimonial activitate teambuilding turnul puterii – Eduard R. – L&D Specialist

Pentru alte tipuri de activități de teambuilding click aici.

Abonează-te la newsletter!