TIR CU ARCUL

Rezervă acum.

ACTIVITATE DE TEAM BUILDING – TIR CU ARCUL


Una din activitățile de team building outdoor tir cu arcul, în care te vei distra și te vei bucura de succesul echipei.

Scopul acestei activități este să creștem gradul de comunicare în cadrul echipei.

tir cu arcul imagine team building outdoor munte

Tir cu arcul – Distracție, Aventură, Adrenalină


Acest sport antic, tir cu arcul este specific războinicilor și oferă o perspectivă diferită asupra abilităților, judecății și instinctului când intră în acțiune adrenalina.
Vom crea o activitate de team building distractiv și interactiv în care echipa dumneavoastră va învăța să fie mai precisă în tot ceea ce face.

Rezervă acum.
DETALII ORGANIZATORICE

Nume activitate: Tir cu arcul
Durata: de la 1h până la 2h
Locația: Outdoor
Număr de participanți: 20-60

Observație: Organizăm tir cu arcul și în cadrul evenimentelor private, conferințe, workshop-uri pe care doriți să le organizați la munte sau la mare.

Tirul cu arcul este o activitate distractivă.

Îți va pune la încercare răbdarea și spiritul de aventurier. Instructorii Yes Academy vor fi lângă tine pentru a te învăța elementele de bază în tirul cu arcul.
Este o activitate în cadrul căreia punem siguranța pe primul loc. De aceea la începutul team building-ului toți participanții vor primi instructaj special și li se vor explica toate riscurile.
Lângă fiecare persoană care va trage va fi un instructor Yes Academy.
La această activitate de team building participanții se vor împărți pe grupe. Vom organiza și un mic concurs între cei ce câștigă cele mai multe puncte. Fiecare participant va trage câte 3 săgeți la țintă. Ținta va avea un punctaj marcat pe ea și la final se vor calcula toate punctele.

Rezervă acum.
Testimonial

Am participat la această activitate cu echipa mea de vânzări. A fost un team building foarte reușit și distractiv. Am învățat să ne cunoaștem mai bine și să lucrăm mai eficient. De la tir cu arcul am învățat că trebuie să ne fixăm un obiectiv și apoi trebuie să muncim foarte mult pentru a-l atinge.” Cristina S. – participant team building. Mai multe pe pagina de FACEBOOK.

Rezervă aici

Vrei această activitate de team building TIR CU ARCUL?
Completează aceast formular și te voi contacta în cel mai scurt timp.

[contact-form-7 404 "Not Found"]