Treasure Hunt Urban

Numără comorile alături de colegii tăi la un treasure hunt urban.

Rezervă aici.

Treasure Hunt Urban – descoperă locuri de poveste!

Sumar treasure hunt

Participanți: 12-200

Locația: București, Cluj (dar putem merge și în alte orașe)

Durata: 3 ore

Nivel maxim de distracție

Rezervă aici.

Detalii treasure hunt urban

Yes Academy te așteaptă cu echipa, pentru a folosi veleitățile de vânător pentru a găsi cele mai fascinante atracții arhitecturale dintr-un cartier cu istorie al Bucureștiului.

Fă o echipă cu încă trei colegi și hai într-o aventură care te va purta pe stăduțele pline de povești din cartierul al cărei identitate ți-o vom dezvălui în apropierea vânătorii.

O activitate de team building distractivă și plină de istorie.

Treasure hunt urban este o activitate outdoor care poate fi organizată în București sau Cluj, dar ne putem adapta și altor orașe din România și Europa.

În cele 3 ore de aventură vei fi purtat printr-un labirint remarcabil unde va trebui să strângi dovezi fotografice ale descoperirilor. Pentru a câștiga îți vei folosi logica, percepția și imaginația.

Munca în echipă, coordonarea și comunicarea activă va face din acest treasure hunt urban un team building remarcabil.

Acest tip de treasure hunt este conceput pentru evenimentele de tip team building urban. Pornește în această călătorie urbană și vei descoperi că fiecare loc are ceva deosebit, ceva al lui și nici un uraș din România nu face excepție.

Dacă pentru un moment vedem Bucureștiul prin ochii unui expat, putem descoperi o lume total diferită, o lume pe care nu o mai băgăm în seamă din cauza agitației urbane. La acest treasure hunt vei descoperi frumusețea cartierelor și ce bijuterii arhitecturale adăpostesc.

Rezervă aici.
Testimoniale treasure hunt urban

După acest treasure hunt urban văd Clujul cu alți ochi. Chiar dacă stau aici de 7 ani, pot spune că niciodată nu l-am văzut ca acum. Împreună cu echipa am văzut aflat o filă de istorie și arhitecturi remarcabile. Pot spune că este o activitate urbană foarte frumoasă pentru un team building. Mulțumim echipa Yes Academy pentru acest eveniment remarcabil.” Elena S. – Team Leader – participant treasure hunt urban Cluj

După un meeting de 5 ore compania la care la lucrez ne-a pregătit un eveniment în București. Am fost colegi din toată România și a fost ceva frumos. Când am aflat că va fi un treasure hunt am rămas surprinzi dar ne-am adaptat repede. Alături de cei 3 colegi din Galați, Cluj și Iași am descoperit o mică parte din București. Am descoperit locuri remarcabile dar peste toate ne-am distrat. Mulțumim Vlad!”- Cristi L. – Team Coordinator – participant treasure hunt urban București

Pentru mai multe poze și testimoniale te rugăm să intrii pe pagina de facebook.

Rezervă aici.

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site.