WELL BEING PRIN DANS

Diminuează stresul prin acest program de well being prin dans

Solicită demo gratuit.

Well being prin dans pentru companii

Productivitate. Performanță. Eficiență. Totul începe cu o forța de muncă dinamică, creată și întreținută de operațiunile zilnice ce se derulează cu ușurința, oportunități de creștere și aprecierea personalului.

Pentru un lider este esențiala recunoașterea efortului pe care il depune echipa. Nu doar că încurajează un standard mai ridicat de performanță, dar aceasta va duce la o mai mare satisfacție a clienților si, DA, la profituri mai mari. Ceea ce ne amintește ca:

Angajații fericiți duc la clienți fericiți, iar clienții fericiți fac angajatorul fericit!

Detalii organizatorice

Nume: Well being prin dans pentru companii

Descriere: Cursuri de well being prin dans pentru angajații tăi. Folosim dansurile latino (salsa, mambo, cha cha cha, samaba, kizomba, bachata, jive, rumba, passo doble), dansurile standard (vals lent, vals vienez, tango, quick step), dansurile populare tradiționale românești (horă, sârbă, bătută, horă în doi), Rock and roll dar și alte stiluri improvizate de dans.

Durata workshop: 60 min/modulul

Număr de module: 1-30

Locație cursuri: la alegerea ta

Număr de participanți: 8-16

Valoarea investiției: solicită oferta personalizată

Contact: Ioan Vlăduț Nutu, trainer manager

Vreau un demo gratis.

Nu ești încă convins că e cea mai bună opțiune pentru compania ta?

De ce? Pentru ca funcționează!

Programele de well being prin dans transmit un mesaj puternic angajaților: bunăstarea lor contează la fel de mult ca abilitatea lor de a aduce rezultate. In plus, atunci când moralul este scăzut, un studiu realizat de Harvard Business indica faptul ca in aceste momente activitățile de team building sunt necesare. Cursuri de well being prin dans pentru companii dau rezultate care se văd.

Dansuri sportive!

Surprinși? Nu ar trebui sa fiți!

Dansul poate părea o activitate pentru timpul liber destinată entuziaștilor, însă studiile arată o gamă largă de beneficii, de la binecunoscuta condiție fizică îmbunătățită până la creșterea neuroplasticității creierului și a acuității cognitive (conform studiilor făcute în cadrul Colegiului de Medicina Albert Einstein, publicat în New England Journal of Medicine).
În plus, este o activitate socială interactivă, dinamică, ce ne stimulează simțurile la diferite nivele. Mai mult, să nu uitam de beneficiul enorm pe care îl are dansul în ceea ce privește încrederea, etichetatea și empatia. Nu e de mirare ca programele de well being prin dans sunt așa de populare.

well being prin dans milionare in idei yes academy imagine

WELL BEING PRIN DANS

Tu cum diminuezi stresul în compania ta?

Putem adapta acest program și pentru conferințe, workshop-uri, training-uri și team building.

Vreau un demo gratis.
Tot nu sunteți convinși? Ei bine, am strâns câteva argumente bazate pe studii pentru a vă convinge. Iată 8 motive pentru care programele de well being prin dans va îmbunătăți dispoziția si productivitatea angajaților tăi:
 • Dansul te face mai deștept

  Creierul nostru este compus dintr-o rețea complexa de căi neuronale. Cu cât există mai multe conexiuni între idei și activități, cu atât creierul nostru devine mai puternic. Dansul integrează mai multe funcții ale creierului: kinestezic, rațional si emoțional, crescând astfel conectivitatea neuronala după cum argumentează un articol de la Stanford. În plus, dansul presupune luarea rapid a unor decizii în ceea ce privește coordonarea fizica, ritmul si conștientizarea socială. Luarea deciziilor rapid perpetuează inteligența. Deci, în timp ce dansezi pe melodia preferată, creierul tău are parte de un antrenament serios. Bate integramele!

 • Team-building

  Conform Harvard Business, timpul destinat socializării se dovedește a fi esențial performanței echipei, reprezentând mai mult de 50% din schimbările pozitive în modelele de comunicare. Aveți nevoie de o echipă care să știe cum să lucreze împreuna într-un mod coeziv și pentru a acționa în direcția potrivită la momentul potrivit, nu?! Ei bine, dansatorii au nevoie de aceeași simbioză. Ajungi să ai încredere că partenerul tău de dans va face un pas înapoi cu piciorul stâng astfel încât să puteți trece mai departe cu dreptul și vice-versa. Un pas de bază ca această exemplifica cel mai bine un parteneriat coherent și de încredere, un element fundamental, esențial pentru o echipă de succes. Un program de well being prin dans poți organiza și în team building dacă dorești.

 • Energie și bunăstare

  Așteptăm ca orice angajat să stea în fața unui monitor pentru 8 ore pe zi și să dea dovadă de eficiență maximă este destinată dezamăgirii și eșecului. Mișcarea trebuie implicată! WebMD susține că mișcarea stimulează organismul să elibereze substanțe chimice numite endorfine care interacționează cu receptorii din creier pentru a declanșa sentimente pozitive și o stare generală de bine. Asta dovedește că daca ne simțim bine fizic, vom avea o performanță intelectuală și emoționala mult mai bună. Dansul va pune în mișcare sângele, mintea și ideile angajaților tai, ce va duce la o îmbunătățire a muncii. Întrebații pe ei cum se simt după un program de well being prin dans!

 • Sănătate și fitness

  Investiții în combaterea bolilor, cum ar fi obezitatea, are un ROI de până la 4$ pentru fiecare 1$ cheltuit. Dansul este o activitate de well being ce presupune un risc scăzut și are diferite nivele de intensitate, fiind potrivit pentru toate siluetele și abilitățile, în special pentru începători. Indiferent unde începi, dansul poate constitui un antrenament serios al întregului organism. În plus, dansul sportive îmbunătățește postura, o problema majora a angajaților moderni. De ce contează acest aspect? Angajații care sunt conștienți de nevoile corpului și de stare de sănătate sunt capabili să lucreze mult mai bine. Acest program de well being le va oferi o stare de spirit orientata către sănătate, către un stil de viată sănătos. Angajații sănătoși înseamnă, de asemeni, și costuri reduse de sănătate, economisind în cele din urmă banii companiei.

 • Încredere

  În afaceri, limbajul corpului și încrederea pot face, de multe ori, diferența dintre succes și eșec. Dansatorii sunt antrenați să le stăpâneasca pe amândouă. Atunci când dansezi, crește conștiința de sine prin monitorizarea modului în care se deplasează corpul. Acest lucru duce la o prezenta mai buna și mai puternică și construiește încrederea în sine. La fel de important, după cum susține și Psychology Today, punerea angajaților într-un mediu nou cu sarcini noi, cum ar fi o sala de dans, le va permite să încerce ceva nou și să își extindă zona de confort. Performerii de top sunt întotdeauna mai încrezători, iar o echipa mai încrezătoare va conduce la creșterea producției și a productivității. Acest program de well being dă rezultate. Vino și vezi!

 • Creativitate

  După cum spunea și Steve Jobs, dacă ai de gând să faci ceva inovator, nu trebuie să ai același bagaj de cunoștințe ca toți restul. Crearea de paralele între subiecte care nu au, aparent, legătura poate duce la inovații uimitoare. Ideile noi, inovatoare sunt cele care fac diferența mediocre și exemplar. Punerea angajaților în fața unei sarcini creative, cum e well being prin dans, va stimula procesele creative și le va provoca imaginația și mintea.

 • Apreciere

  Am menționat acest aspect și mai devreme. Ca oameni, simțim nevoia ca munca noastră, perseverentă și dedicată să fie remarcată. Daca te asiguri că angajații tăi sunt apreciați, ei vor munci cu plăcere și mult mai productiv. Fii liderul de care echipa ta are nevoie! Învățându-i o noua abilitate, dansul, poate fi un mod unic de a le spune “Mulțumesc” și recompensarea lor cu un moment de relaxare și distracție, la fel de bine!

 • Dansul e distracție!

  Oferă-I echipei tale care muncește din greu o nouă metodă de a se relaxa. Schimbă modelul de recompensare cu gogoși și fructe la micul dejun cu o zi în sala de dans! Le va îmbunătăți performanța și îi va face să se simtă mult mai bine în corpurile lor. Ai încredere! Vei câștiga puncte bonus în ochii lor! Nu poți da greș cu acest program de well being prin dans! In plus, vei avea ocazia să te lauzi cu noile mișcări de dans ale echipei tale la următoarea petrecere a companiei!


Nu speculam. Am testat si dovedit ca aceste 8 argumente au funcționat pentru clienții noștri și am reușit să-i facem și pe cei mai statici și non-dansatori angajați să participe la acest program de well being prin dans. Iar rezultatele o arată: nivel crescut de energie, mai multe zâmbete, o implicare mai mare și eficiență maximă. Acest program de well being pentru companii este un program care e recomandat și merită 100%.

Am folosit aceste metode și în programele de training și team building.

Vreau un demo gratis.

Forbes a publicat un studiu care arată că 70% din companii oferă angajaților pachete sau programe de well being. Conform unui alt studiu (realizat de Rand Corporation), fiecare 1$ investit în well being (pentru angajați), aduce un ROI de 1.5$

Rezervă aici!

Well being prin dans pentru companii!

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site.

Poze cursuri de dans pentru companii

motivare angajati prin dans la yes academy
motivare angajati prin dans la yes academy
motivare angajati prin dans la yes academy
motivare angajati prin dans la yes academy

 Mai multe poze pe pagina de facebook