BEACH DAY

Beach Day este o acumulare de activități de team building pe care le face la mare (România, Bulgaria, Grecia, Turcia), pe plajă.
REZERVĂ AICI

Beach Day este o opțiune excelentă pentru vară, cu un sentiment de vacanță pe plajă.

Ce vom face la acest team building?

Tema evenimentului este "o zi la plajă" și constă în activități distractive care pot fi foarte active sau modificate pentru a include participanții "nu prea activi". Team building-ul este foarte interactiv și oferă participarea activă a spectatorilor.

Activitatea Beach Day începe cu un ice breaker, care este de asemenea folosit pentru a împărți grupul în echipe. Ice breaker-ul este conceput pentru a diviza grupul într-un mod convenabil și să formeze noi relații. Aceste echipe continuă apoi să concureze între ele în diferite exerciții de team building. Puncte sunt acordate pentru fiecare exercițiu, iar echipa cu cele mai multe puncte la finalul evenimentului este declarată echipa câștigătoare a activității Beach Day.

La ce rezultate vom ajunge?

Unele rezultate posibile ale activității Beach Day includ lucrul în echipă, comunicarea, conducerea, cooperarea, stabilirea obiectivelor, gândirea creativă, luarea deciziilor, rezolvarea problemelor, rezistența, gestionarea timpului și încrederea.

Acestea sunt câteva dintre exercițiile de team building care pot fi incluse în acest eveniment. Facilitatorul vostru va selecta exercițiile adecvate pentru a se potrivi locului și echipei în ziua respectivă.

O activitate ca exemplu la Beach Day

Marble Run

Marble Run este o activitate remarcabil de activă și extrem de plăcută. Echipele trebuie să transporte o bilă de la început până la linia de sosire, dar au elemente consumabile suficiente pentru a acoperi doar o parte din distanță! Finalizarea provocării în timp va necesita o conducere puternică, o comunicare eficientă și o colaborare impresionantă. Bila trebuie sâ parcurgă traseul fără să cadă pe pământ. Dacă marmura atinge pământul în orice moment, echipa trebuie să înceapă din nou!

Aceasta este o provocare fantastică pe care participanții o pot face direct. Marble Run funcționează la fel de bine ca o activitate de deschidere. Cu niveluri ridicate de energie și un element de legare al echipei, Marble Run este excelent pentru a încuraja comunicarea, colaborarea și o abordare "unică".

Rezultate: Comunicare, planificare strategică, munca în echipă și conducere.

Vezi pe pagina de Facebook și Linkedin alte modele de activități.

Atmosfera de la Beach day

Detalii organizatorice - Beach day

  • Nr. de participanți: 10-500
  • Durată: 2-6h
  • Nivel jocuri: începător-avansat
  • Locație: România, Bulgaria, Grecia etc.
  • Traineri Yes Academy: 1

Poze și testimoniale pe pagina de facebook.

Cere oferta aici.
beach day team building la mare cu yes academy si echipa imagine 1200x628

ALTE ACTIVITĂȚI DE TEAM BUILDING