TRAINING CENTER

Indiferent ce programe de training vei alege, noi suntem alături de tine pentru a crea cel mai sustenabil proces.

YOUR EVOLUTION TO SUCCESS

procese de training cu yes academy de design thinking imagine 600x800

CREEAZĂ PROPRIUL PROCES DE TRAINING


Plecăm de la identificarea nevoilor de training și împreună construim un proces de formare bazat pe competențele participanților și modul în care se dezvoltă.

Împreună cu echipa dumneavoastră putem construi un plan individual de formare, astfel încât fiecare să beneficieze de ce are nevoie și când are nevoie.

Metodele folosite variază sistematic, permițând trecerea prin situații reale care au loc în orice proces de învățare: ascultare și dialog activ între participanți, feedback constant, conștientizarea necesității unei gândiri deschise care îți permite să selectezi și să diferențiezi ideile valoroase de la fiecare membru al echipei. Toate aceste elemente sunt înglobate într-o experiență non-formală și energizantă, care iese din tiparul obișnuit al metodelor tradiționale.

Ce folosim: sesiuni de brief, assesment, debrief, întâlniri manageriale, design thinking și blended learning.

CERE OFERTA PERSONALIZATĂ

PROGRAME DE TRAINING

training formator de formatori  yes academy imagine 1

Train of Trainers


La acest training vei învăța tehnici și metode prin care poți avea un impact asupra participanților. Înveți cum să facilitez și să te adaptezi unui training. Programul de ToT are foarte multe materiale și practica va fi 80%.

Vezi detalii
training conversatii dificile  yes academy imagine 1

Conversații dificile


Crește nivelul de comunicare și îmbunătățește-ți tehnicile prin care comunici mai eficient. Optimiează timpul de comunicare pentru a garanta rezultate de calitate.

Vezi detalii
training time management  yes academy imagine 1

Time management


În acest curs vei învăța cum să-ți gestionezi timpul într-un mod mai eficient. E o abilitate care te face să fii mai organizat și să ai mai mult timp pentru tine.

Vezi detalii
training comunicare interpersonala yes academy imagine 1

Comunicare interpersonală


Acest curs de comunicare interpersonala este conceput pentru a-ți permite să evoluezi și să-ți dezvolți abilități interpersonale necesare oricărui mediu de lucru.

Vezi detalii
training prezentari de impact yes academy imagine 1

Prezentări de impact


Vino la Yes Academy pentru un curs de prezentari de impact unic. Nu este doar un curs ci o experiență inedită care te va ajuta în tot ceea ce faci. 5 zile pline de exerciții, improvizații, lucrări practice etc.

Vezi detalii
training luarea deciziilor yes academy iconita svg

Luarea deciziilor


Luarea deciziilor e o abilitate extrem de importantă la nivel executiv. Dezvoltarea acestei abilități te va ajuta în activitatea de zi cu zi dar și la stabilirea strategiilor importante.

Vezi detalii
cursuri managementul schimbarii yes academy imagine 1

Managementul schimbării


Succesul pe rază lungă înseamnă mult mai mult decât strategii și luarea deciziilor, succesul pe termen lung are o abordare diferită în zilele noastre.

Vezi detalii
training formarea echipei yes academy management imagine

Dezvoltarea echipei


O echipa trebuie să conștientizeze că munca individuală aduce rezultate întregii echipe. Cu cât fiecare își face mai bine treaba, rezultatele vor apărea.

Vezi detalii
training managementul stresului  yes academy imagine 1

Managementul stresului


În fiecare zi suntem stresați de problemele cotidiene, bani, lipsa banilor, business, job și alte câteva mii de cauze, care ne afectează și ne consumă toată energia.

Vezi detalii
cursuri leadership autentic  yes academy imagine 1

Leadership autentic


Conștiința de sine este o parte importantă a unui leadership eficient. Acest curs te va ajuta să-ți definești stilul de leadership autentic – pentru a fi un lider mai eficient și empatic.

Vezi detalii
comunicare organizationala imagine gif cu yes academy

Comunicare organizațională


O comunicare organizationala eficientă ajută angajații să fie mai eficienți și să vină cu drag la muncă. De câte ori nu am auzit că departamentul financiar nu se înțelege bine cu cel de vânzări sau marketingul cu producția.

Vezi detalii
TESTIMONIALE TRAINING
  • „Ar trebui să participe toți din cadrul companiei la acest curs, pentru a beneficia cu adevărat cu toți de ceea ce am învățat. Vlad, a reușit să ne capteze atenția și să ne facă să înțelegem și să conștientizăm cât este de important felul în care trebuie să comunicăm. A reușit să scoată partea bună din fiecare.” – Cristi P. – participant curs Comunicare interpersonală
  • „Mi s-a parut foarte interesant acest curs de la Yes Academy. Am invatat destul de multe lucruri noi si mai ales ca trebuie sa fii atent la detalii si la nevoile celor din jurul nostru. De asemenea, am invatat ca trebuie sa lucrezi in echipa si ca lucrurile mici si nesemnificative fac diferenta.” - Matei
  • „In cadrul unui work shop organizat de cei de la ASE, am avut pentru 3 zile ocazia de a vedea modul in care lucreaza Vlad. Este un trainer excelent. A stiut foarte bine sa organizeze excercitii adecvate varstei si background-ului nostru. Consider ca a fost o experienta foarte utila, din care am avut multe lucruri de invatat. GO ON, Vlad!” - Robert C.

Mai multe testimoniale puteți vedea pe pagina de Facebook.