DESPRE NOI

Ce poți să aflii despre noi este că suntem creativi, profesioniști și iubim extrem de mult ceea ce facem.

DESPRE YES ACADEMY


despre yes academy la team building in delta dunarii imagine 600x800

YES CU ZVÂC!

Suntem alături de tine pentru a crea un spațiu mai sănătos, fericit și o performanță mai sustenabilă în business-ul tău. Despre YES poți afla mai multe în rândurile următoare.

Ce poți să afli despre noi este că suntem profesioniști, adaptabili, creativi (din cale afară) și cu un mare zvâc în tot ceea ce facem, mai pe scurt noi suntem Yes Academy.

Ducem programele de training către următorul nivel care este procesul. Dezvoltăm un proces de instruire care să fie sustenabil și profitabil pentru compania ta.

Yes îți oferă procese legate de business trainingteam building și well-being.

SCOP


Iubim ceea ce facem și am decis să punem scopul nostru în acronimele YES Academy, ceea ce reprezintă Your Evolution to Success.

VALORILE NOASTRE

  • Ne prețuim clienții
  • Prețuim potențialul și capitalul resurselor umane
  • Prețuim puterea învățării continue și dezvoltarea personală
  • Prețuim și recompensăm inițiativele și munca dificilă, susținuta
  • Prețuim atingerea obiectivelor și rezultatele care depășesc așteptările
despre yes academy la team building in delta dunarii imagine 600x800

Ne pasă.

Suntem mereu interesați de ce se întâmplă în jurul nostru. Ne pasă de nevoile voastre în materie de training și teambuilding, ne pasă de părerile tale după experiența YES. Ne dorim să fim mereu la curent pentru a fi la înălțimea așteptărilor tale!

Livrăm.

Livrăm cursurile de care ai nevoie, atunci când ai nevoie! De aceea punem accentul pe o comunicare eficientă și directă a nevoilor tale, astfel încât cursurile pe care le livram să răspundă nevoilor organizației.

Suntem creativi.

Ne place să ne reinventăm și să ne personalizăm programele în funcție de oamenii pe care îi avem în fața noastră. Găsim mereu soluții creative pentru situațiile cu care te confrunți, astfel încât să transformăm problemele în oportunități.

CUM ÎȚI PUTEM FI DE FOLOS

Suntem alături de tine pentru a crea un spațiu mai sănătos, fericit și o performanță mai sustenabilă în business-ul tău.
CONTACT

ECHIPA

despre yes team - ioan vladut nutu

IOAN VLĂDUȚ NUȚU
TRAINER MANAGER

despre yes team - ilinca

ILINCA DRĂGĂNESCU
ART CREATOR

despre yes team - marian

MARIAN SÎIA
TEAM BUILDING

despre yes team - georgiana

GEORGIANA IANCU
TEAM BUILDING

alexandru

ALEXANDRU MOCANU
EVENT AMBASSADOR

ilinca

ADINA MUNTEANU
SENIOR TRAINER

TESTIMONIALE

Evenimentul a fost un succes total. Toata lumea a IUBIT activitatile si programul. Vreau să multumesc lui Ioana, Vlad, Cristi și Georgiana, sunteti minunați. Mulțumim Yes Academy!” - Ioana A. – HR

„Asa cum am spus ieri, chiar a fost peste asteptarile mele, sa nu mai zic de faptul ca am invatat cativa pasi de vals :D. Mi-a placut foarte mult ca m-am deconectat de la orice si eram acolo, prezenta, concentrata pe dans. Mie imi place foarte mult dansul, muzica, o ascult oriunde, mai putin la munte si la mare. Mi-a mai placut faptul ca ne-ai indemnat sa fim prezenti, nu cu gandul la viitor sau trecut. Desre voi pot spune că sunteți foarte tari.” - Bianca

Mi s-a parut foarte interesant acest curs de la Yes Academy. Am invatat destul de multe lucruri noi si mai ales ca trebuie sa fii atent la detalii si la nevoile celor din jurul nostru. De asemenea, am invatat ca trebuie sa lucrezi in echipa si ca lucrurile mici si nesemnificative fac diferenta. Am învățat despre importanța comunicării interpersonale, despre cum pot să dezvolt un proces care să fie sustenabil dar și alte lucruri cu și despre echipa.” - Crisitina – HR Junior

Ce spun participanții despre Yes Academy. Pentru mai multe testimoniale intră pe pagina de FACEBOOK.