TEAM BUILDING

Creăm un moment memorabil prin toate programele de team building.

ALEGE ACTIVITATEA

activitati team building dixit poiana secuilor yes academy imagine 800x600

Alege ce ți se potrivesc. Avem peste 60 de activitati pe care le poți folosi, adaptate grupurilor de la 5 la 1000 de participanți.

ALEGE

ALL INCLUSIVE

team building all inclusive imagine rafting buzau yes academy 800x600

Activități + cazare + masă + petrecere de seară + distracție = un eveniment all inclusive pentru echipa ta.

VEZI

CORPORATE DAY

team building yes academy corporate day imagine echipa yes academy 800x600

Trimite un email și hai să personalizăm evenimentul în funcție de valorile companiei tale. Ne adaptăm nevoilor tale.

PERSONALIZEAZĂ
team building soapbox imagine laguna verde energie 600x800

TEAM BUILDING AXAT PE NEVOILE TALE


Întărirea spiritului de echipa si a disponibilității pentru colaborare si suport. Acest deziderat va fi atins prin secvențe outdoor si indoor in team building. Participanții se vor analiza la nivel comportamental si vor declara valori personale care sa contribuie la succesul echipei.

Un eveniment de acest tip are ca scop planificarea, prognozarea si uneori accelerarea sau încetinirea schimbărilor ce apar la nivelul echipei.

CE SE POATE OBȚINE?

 • Rezolvarea creativă a problemelor
 • Îmbunătățirea abilitaților de comunicare interpersonală
 • Identificarea valorilor echipei
 • Creșterea nivelului de coeziune în echipă
 • Identificarea tiparelor de leadership personal
 • Rezolvarea problemelor in spiritul echipei
 • Asumarea responsabilităților
 • Împărtășirea valorilor individuale
 • Stimularea potențialului creativ al participanților
 • Evaluare personală
REZERVĂ AICI

ACTIVITĂȚI

MAI MULTE ACTIVITĂȚI

TESTIMONIALE

 • „Evenimentul de team building a fost un succes total. Toata lumea a IUBIT activitatile indoor si programul. Vreau să multumesc lui Ioana, lui Cristi și Georgiana. Sunteti minunați!!!! Mulțumim Yes Academy!” – Ioana A. – HR
 • ”Vlad și echipa lui ne-au oferit o experiență excelentă. Feedback-ul de după a fost foarte pozitiv.  Echipa mea avea nevoie de un moment de recreere după tot stresul de câteva luni de muncă continuu. A fost minunat săi văd pe toți râzând și bucurându-se împreună… Este minunat să colaborezi cu o echipă profesionistă și talentată cum este YES Academy. Cu siguranță vom apela tot la voi pentru următorul Team building pentru echipa mea… Mulțumim mult!!!” – Marian S. Manager, Issa Nails
 • Un team building memorabil!

 •  „Vlad a fost o persoana deschisa, flexibila si rabdatoare. Da dovada de un profesionalism ridicat in desfasurarea activitatii sale. A reusit sa treaca usor peste barierele autoimpuse de colegii mei si a creat o atmosfera deschisa si deosebita, atingand perfect obiectivele team building-ului. La anul tot cu echipa Yes Academy vom lucra la team building.” Dan I. Director programe, CERC
 • „Vlad este un tanar profesionist, bun in ceea ce face. Activitatile din team building-ul nostru au fost foarte interesante si educative. Prin activitatile indoor si outdoor desfasurate ne-am unit mai mult ca si grup, ne-am cunoscut mai bine colegii si am invatat sa lucram in echipa. Cursurile lui Vlad si abordarea acestuia sunt diferite de ceea ce exista pe piata si asta mi-a placut foarte mult.” – Vlad V. Președinte, Club Rotarct Continental București

Mai multe testimoniale pe pagina de Facebook.

ÎNTREBARI FRECVENTE
Unde putem organiza evenimentul?

Suntem flexibili si ne adaptam nevoilor tale. Indiferent de locatia aleasă noi ne deplasam la tine. O fi mare, o fi munte, in Romania sau in afara tarii, noi suntem pregatiti pentru a fi langa tine si langa echipa ta, pentru cel mai tare team building.

Yes Academy se poate ocupa de tot evenimentul?

Desigur! Daca nu ai timp sa organizezi evenimentul, noi ne putem ocupa de organizare si desfasurare. Ne ocupam de alegerea locatiei, de alegerea meniului, de petrecerile tematice, de activitati, pe scurt de tot ce tine evenimentul. Toate aceste lucruri vor fi discutate cu tine si va exista transparenta in totalitate.

De cat timp aveti nevoie pentru a organiza un team building?

Sunt clienti care fac programare si inainte cu 6 luni dar si inainte cu 3 zile. In functie de disponibilitate si de nevoi, putem acoperi ambele plaje. Suntem flexibili si ne adaptam nevoilor tale.

Care e costul unui team building?

Pretul porneste de la 500 de euro, dar de aici pot aparea multe variabile. In functie de numarul de participanti, in functie de locatie, de activitati, de materialele necesare pentru activitati, daca doresti petrecere tematica, daca doresti invitati speciali. Dar costul investitiei tale este mult mai mic, decat sa faci un eveniment in care oamenii nu se simta bine.