YES ACADEMY

TEAM BUILDING

Îți organizăm un eveniment de team building memorabil.

team building yes academy imagine soapbox race

Alege ce activitate ți se potrivesc. Avem peste 20 de activitati de team building. Pentru grupuri de la 10 la 500 de persoane.

Alege Activitățile
team building yes academy oferta speciala imagine

Activități + cazare + masă + petrecere de seară + distracție = un eveniment all inclusive pentru echipa ta.

All Inclusive
team building yes academy premiere rotaract imagine

Trimite un email și hai să personalizăm evenimentul în funcție de valorile companiei tale. Ne adaptăm nevoilor tale.

Personalizează

PROGRAME TEAM BUILDING 2019

Activitatile si jocurile pe care vi le propunem in teambuilding au un grad inalt de participare. Atmosfera competitiva creata in cadrul programului va oferi sansa fiecarui participant de a interactiona cu colegii de echipa. Fiecare va impartasi modul in care abordeaza problema pentru a ajunge cu ceilalti coechipieri la sinergia din cadrul echipei. Yes Academy va fi lângă tine pentru a crea un moment memorabil.

Scop team building

Intarirea spiritului de echipa si a disponibilitatii pentru colaboarare si suport. Acest deziderat va fi atins prin secvente outdoor si indoor in team building. Participantii se vor analiza la nivel comportamental si vor declara valori personale care sa contrubie la succesul echipei.

Un eveniment de tip teambuilding are ca scop planificarea, prognozarea si uneori acceleararea sau incetinirea schimbarilor ce apar la nivelul echipei.

În timpul unui astfel de eveniment oamenii sunt invitati sa se observe mai atent, sa se joace de-a ceea ce sunt in viata de zi cu zi si sa verifice limitele interactiunii dintre ei. Apoi, acasa la locul lor de munca in echipa, pot verifica, testa si aplica ceea ce au observat si analizat in team building.

Rezultate

 • Rezolvarea creativă a problemelor
 • Îmbunătățirea abilitaților de comunicare interpersonală
 • Crearea identității echipei
 • Identificarea valorilor echipei
 • Creșterea nivelului de coeziune în echipă
 • Identificarea tiparelor de leadership personal
 • Eficientizarea lucrului în echipă
 • Rezolvarea problemelor in spiritul echipei
 • Asumarea responsabilităților
 • Împărtășirea valorilor individuale
 • Stimularea potențialului creativ al participanților
 • Întărirea colaborării între participanți
 • Evaluare personală
 • Loialitate
 • Respect
Team building pentru echipa ta

Echipele sunt mecanisme complexe. Echipele sunt perfectibile.

Uneori pierd membrii alteori primesc alții noi care aduc obiceiuri noi din echipele din care provin. Sunt ciocniri, conflicte în echipă. Sunt și momente plăcute, vesele.

Un team building te ajută să conștientizezi acest lucru și să dezvolți strategii și procese noi pentru a ajunge la rezultatele dorite.

HAI SĂ FACEM DIN URMĂTORUL EVENIMENT UN MOMENT MEMORABIL!

TESTIMONIALE

 • „Evenimentul de team building a fost un succes total. Toata lumea a IUBIT activitatile indoor si programul. Vreau să multumesc lui Ioana, lui Cristi și Georgiana. Sunteti minunați!!!! Mulțumim Yes Academy!” – Ioana A. – HR
 • ”Vlad și echipa lui ne-au oferit o experiență excelentă. Feedback-ul de după a fost foarte pozitiv.  Echipa mea avea nevoie de un moment de recreere după tot stresul de câteva luni de muncă continuu. A fost minunat săi văd pe toți râzând și bucurându-se împreună… Este minunat să colaborezi cu o echipă profesionistă și talentată cum este YES Academy. Cu siguranță vom apela tot la voi pentru următorul Team building pentru echipa mea… Mulțumim mult!!!” – Marian S. Manager, Issa Nails
 • Un team building memorabil!

 •  „Vlad a fost o persoana deschisa, flexibila si rabdatoare. Da dovada de un profesionalism ridicat in desfasurarea activitatii sale. A reusit sa treaca usor peste barierele autoimpuse de colegii mei si a creat o atmosfera deschisa si deosebita, atingand perfect obiectivele team building-ului. La anul tot cu echipa Yes Academy vom lucra la team building.” Dan I. Director programe, CERC
 • „Vlad este un tanar profesionist, bun in ceea ce face. Activitatile din team building-ul nostru au fost foarte interesante si educative. Prin activitatile indoor si outdoor desfasurate ne-am unit mai mult ca si grup, ne-am cunoscut mai bine colegii si am invatat sa lucram in echipa. Cursurile lui Vlad si abordarea acestuia sunt diferite de ceea ce exista pe piata si asta mi-a placut foarte mult.” – Vlad V. Președinte, Club Rotarct Continental București

Mai multe testimoniale pe pagina de Facebook.

ÎNTREBARI FRECVENTE
Unde putem organiza evenimentul?

Suntem flexibili si ne adaptam nevoilor tale. Indiferent de locatia aleasă noi ne deplasam la tine. O fi mare, o fi munte, in Romania sau in afara tarii, noi suntem pregatiti pentru a fi langa tine si langa echipa ta, pentru cel mai tare team building.

Yes Academy se poate ocupa de tot evenimentul de team building?

Desigur! Daca nu ai timp sa organizezi evenimentul, noi ne putem ocupa de organizare si desfasurare. Ne ocupam de alegerea locatiei, de alegerea meniului, de petrecerile tematice, de activitatile din team building, pe scurt de tot ce tine evenimentul. Toate aceste lucruri vor fi discutate cu tine si va exista transparenta in totalitate.

De cat timp aveti nevoie pentru a organiza un team building?

Sunt clienti care fac programare si inainte cu 6 luni dar si inainte cu 3 zile. In functie de disponibilitate si de nevoi, putem acoperi ambele plaje. Suntem flexibili si ne adaptam nevoilor tale.

Care e costul unui team building?

Pretul porneste de la 500 de euro, dar de aici pot aparea multe variabile. In functie de numarul de participanti, in functie de locatie, de activitati, de materialele necesare pentru activitati, daca doresti petrecere tematica, daca doresti invitati speciali. Dar costul investitiei tale este mult mai mic, decat sa faci un eveniment in care oamenii nu se simta bine.