MOVE TO YOU

MOVE TO YOU  te va face să re(descoperi) adevăratele plăceri care te fac fericit.
Cere oferta aici.

Detalii workshop experiential - Move to you

Simplele lucruri pe care le faci te definesc. Ce ai spune dacă acele lucruri îți dau încredere, te motivează și te fac mai fericit?
Te invit să participi la acest workshop, care durează 2 zile – o experiență unică de auto-descoperire, condusă de trainerul cu experiență internațională Ioan-Vlăduț Nuțu.

Până acum au beneficiat de această experiență 217 persoane din domenii total diferite (profesori, directori de companii, team lideri, personal din resurse umane și LD, antreprenori, traineri, actori, părinți, studenți). Nu prea contează ce funcție ai sau ce faci atât timp cât dorești să te dezvolți, să te cunoști mai bine și să-ți descoperi energia interioară.

Scop

Scopul acestui workshop move to you este să te scoată din zona de confort printr-un proces gentil dar cu o experiență foarte puternică, unde vei

 • explora diferitele palete de emoții prin mișcare
 • lua parte la activități interactive cu ceilalți participanți
 • învăța să capeți încredere în tine prin poziția corporală
 • experimenta cum să capeți încredere în tine prin simple gesturi
 • experimenta exerciții prin care vei descoperi puterea de a fi lider, dar și urmăritor
 • observa și aprecia punctele forte ale celorlalți
 • stăpâni elementele care se află în spatele tuturor interacțiunilor
 • intra în contact cu valorile esențiale care stau la baza relațiilor și grupurilor din viața personală, dar și în cadrul companiei
 • folosi improvizația pentru a scoate la iveală potențialul celor care se află în preajma ta
 • vei deveni extrem de entuziast și vei pleca cu o senzație extrem de plăcută de la acest workshop

În timp ce majoritatea workshop-urilor oferă posibilitatea participanților să-și verbalizeze cunoștințele și gândurile, la “move to you” este esențial să vizualizezi, să simți și să experimentezi obiectivele înainte să le pui în aplicare.

Ne inspirăm din artele frumoase și tot ce este în jurul nostru, deoarece dorim să-ți oferim o experiență unică plină de momente memorabile.

La ce întrebări vom răspunde?

 • Cauți curajul să devii mai încrezător în tot ceea ce faci?
 • Ți-ai descoperit adevăratul scop?
 • Ești pregătit să accepți sentimentele și toate senzațiile interioare?
 • ...sau e prea dificil și greu să îți dai frâu liber?
 • Ai descoperit plăcerea să ieși din zona de confort? (sau nu ai încercat niciodată?)
 • Ai folosit artele frumoase (mișcarea, muzica, culorile, sculptura și improvizația) pentru a te cunoaște mai bine?
 • Ești pregătit să-ți folosești corpul ca instrument pentru dezvoltarea ta personală?
Cere oferta aici.

Program workshop - Move to you

ZIUA 1

(Pășește! Suntem lângă tine...)

Azi ne vom cunoaște și vom păși către conștientizarea noastră și modul în care ne adaptăm la tot ce e în jurul nostru.

Azi vom călători cu noi și vom folosi metode care să ne îndemne la acțiune și la inspirație.

ZIUA 2 

(Nu îmi este frică, deoarece sunteți lângă mine)

Azi lucrăm cu toată echipa la un nivel profund. Azi ne setăm așteptările și ne facem un plan spre acțiune.

Azi ne depășim toate temerile și învățat să fim noi, exact așa cum suntem cu adevărat. Vom trece prin tot procesul MOVE și îl vei înțelege practic.

Experiența noastră

„MOVE to you” este o metodă dezvoltată de Ioan-Vlăduț Nuțu după 10 ani de lucru ca dansator profesionist de dans sportiv, profesor de dans și 6 ani ca soft skills trainer în sesiunile de training, coaching, team building, wellbeing și programe de mentorat 1 la 1.
Trecând prin toată această experiență, te vei cunoaște mai bine și îți vei găsi balansul prin artă și mișcare. Mișcarea te face să fii prezent și să te bucuri de fiecare clipă.
Pe scurt, mișcarea te face să fii mai conștient și focusat.
Vei porni într-un fascinant duet în care vei conștientiza, accepta și vei fi recunoscător pentru tot ce se întâmplă cu tine. Vei avea parte de multe emoții, trăiri unice pline de energie și un sentiment de împlinire.
Corpul nostru este ca un barometru de măsurare a modului în care ne transmitem gândurile și ideile. Este primul lucru de care trebuie să avem grijă și pe care trebuie să îl ascultăm.
Pe lângă corp vom experimenta importanța legăturii între minte-corp-suflet. O legătură care trece dincolo de trup și ne face să creăm legături profunde cu toți cei din jurul nostru.

Testimoniale

„Deci workshop-ul a fost extraordinar de antrenant si plin de informații noi, mi-a plăcut ca am combinat teoria cu practica si aici mă refer la exercițiile pe care le-am făcut, faptul ca am cunoscut oameni frumoși, ca am aflat câtă legătura are dansul cu dezvoltarea noastră personala, modul in care ne-ai explicat toate locurile astfel încât sa le înțelegem, ca am învățat despre conștientizare si acceptare, ca am dansat si faptul ca ai adus un concept nou, de care nu am auzit pana acum. Felicitări!” - Alexandra B.

„Tot ce este în jurul nostru se mișcă, se mișcă și ne face să simțim că trăim cu adevărat. MOVE TO YOU chiar e ceva care te mișcă și la propriu și la figurat. E ceva ce nu pot explica, e ceva ce trebuie simțit și trăit. E o experiență inedită și unică. O recomand cu căldură. Mulțumesc Vlad!” - Cristina P.

Nu am crezut că pot simți atât de multe la acest workshop. De la o simplă mișcare până la o improvizație cu toți participanții, a fost extraordinar. E o energie plăcută la acest workshop, este o energie care te face să fii fericit. Am învățat că dacă nu acționez asupra unui lucru conștientizarea e inutila. Am început să aplic ce am învățat și se văd rezultatele. Recomand cu căldură acest workshop prin mișcare.” Florin F.

Pentru mai multe poze de la workshop-urile move to you: FACEBOOK

yes academy trainer

Despre trainer

Ioan-Vlăduț Nuțu a fost dansator, profesor și actual este trainer. E dezvoltatorul mai multor programe în care se îmbină arta cu training-ul și wellness-ul. Face lucrul acesta de peste 6 ani și e un adevărat profesionist în asta.
De când s-a apucat de training a lucrat cu companii precum: Banca Transilvania, Gral Medical, Friesland Campina, Sartorom, Emia, Temenos,Rotary, Rotaract, Interact. Uniunea Națională a Studenților din România, Asociații Studențești, etc. În tot ceea ce face folosește dansul, muzica, improvizația teatrală, poveștile dar și alte elemente frumoase ale artei. Aici poți citi mai multe detalii despre Vlad.

Detalii organizatorice

 • Nume workshop: Move to you
 • Durata: 2 zile
 • Număr de participanți: 10
 • Locație: la alegere
 • Traineri Yes Academy: 1

Poți vedea și alte programe experientiale AICI.

Poze și testimoniale pe pagina de facebook.

Cere oferta aici.
training dezvoltarea echipei cu yes academy imagine puzzle 1200x628
workshop move to you contact imagine
workshop move to you echipa imagine
workshop move to you echilibru poza