imagine cu povestea unui team building memorabil la munte imagine 1200x630

Povestea unui teambuilding memorabil

yesacademyTeam Building 3 Comments

A fost odată ca niciodată povestea unui teambuilding memorabil. Plin de lucruri care îți vor depăși imaginația și creativitatea.

Cum ar fi dacă ai reuși să faci din teambuilding o poveste memorabilă? Cum ar fi dacă povestea e încondeiată de tine și echipa ta? Cum ar fi dacă curajul și lucrul în echipă ar fi elementele tale magice? Din perspectiva ta cum arată povestea unui teambuilding memorabil?

Pentru a găsi firma potrivită trebuie să faci o cercetare și să cauți care sunt cele mai bune activitati team building pentru echipa ta.

Cum începe povestea unui teambuilding memorabil?

Totul a început cu un telefon. Un simplu telefon care a dat startul unei povești, despre o companie care voia să organizeze un teambuilding sau ceva să  mai destreseze oamenii. O poveste despre zâne, împărați, prințese, prinți, puteri magice și mult curaj.

Primul pas către povestea unui teambuilding memorabil a început și a dat startul primei file dintr-o poveste frumoasă.

Ușor ușor am început să condeiem fiecare persoană din echipă, care va participa la teambuilding. Fiecare personaj având un rol, pe care îl va juca.

După primul capitol am început să creăm un cadru de poveste. Cadrul ne permite să punem povestea într-o acțiune memorabilă.

imagine team building in padure cu yes academy outdoor romania

Pădurea și elementul de poveste

Am identificat nevoia și apoi am început să adăugăm elemente pentru cadru. Să fie o pădure fermecată, plină de energie primordială. O energie care să facă din teambuilding un eveniment memorabil.

Pădurea are o simbolistică aparte în fiecare cultură din lume (dar asta e o altă poveste pe care o veți afla în curând).

După pădure am adăugat castelul, lacul, râul, pășunea verde și alte elemente ale unui cadru magic.

Povestea  început să prindă contur. Am ales personajele, cadrul poveștii și urmează acțiunea. Dar oare ce acțiune va fi memorabilă și ținută minte tot anul?

Acțiunea și momentele ei unice!

Acțiunea se crează pe baza unor premise și nevoi, identificate în companie. Nevoi care caută un răspuns rapid și cât mai aplicat.

După identificarea nevoilor s-a pus bazele scriptului de acțiune. Un script plin de lucruri magice, precum: cooperare, echipă, comunicare, empatie, leadership, ascultare activă, dezvoltare și bucurie.

Acțiunea e unică pentru fiecare teambuilding. Nu pot fi acțiuni multiplicate, deoarece oamenii sunt diferiți și cu calități unice.

Dar hai să continuăm povestea unui teambuilding memorabil.

După ce am stabilit și acțiunea ne pregătim de marea dată a evenimentului .

La tine cum ar arăta povestea unui teambuilding memorabil?

Drumul către povestea unui teambuilding memorabil

E un moment în care toți participanții se întreabă, unde vom merge și ce vom face. Nimeni nu le spune nimic și lucrul acesta crește foarte mult așteptările. Dacă teambuilding-ul nu iese superb, atunci participanții vor avea o dezamăgire super mare.)

Încă de la sosirea participanților, povestea încep. Dacă se vrea, povestea poate să înceapă înainte de plecare. Se pot da mici indicii despre ce se va întâmpla la teambuilding.

Aici putem veni cu foarte multe idei creative și sclipitoare.

De când s-a ajuns la locatia de teambuilding oamenii vor intra în poveste. Tot ceea ce se face la locatie e bine să fie legat de poveste și de momentele memorabile.

Labirintul și povestea echipei tale

Labirintul e o activitate de teambuilding cu multe trăiri și emoții. O activitate în care participanții sunt introduși treptat într-o lume unică și plină de trăiri. Participanții pot avea o trăire experiențială unică în care doar labirintul va ști să o dezlege. Poți citi mai multe despre Labirint sau poți alege activități de team building.

Pentru a crea o experiență memorabilă această poveste numită Labirint, va putea avea maxim 16 participanți.

Povestea unui teambuilding memorabil la un foc de tabara cu yes academy

Finalul va fi unul memorabil deoarece focusul va fi pe echipă, coeziune, empatie și multă bucurie. Un alt element al poveștii este focul. Un lucru sacru respectat încă din cele mai îndelungate timpuri. În jurul focului se nasc primii eroi și cele mai frumoase amintiri.

Și-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea unui teambuilding memorabil.

Yes Academy te poate ajuta în crearea unui moment memorabil. Ce spui?

Poți citi 9 idei de jocuri pentru un team building dar și să vezi care sunt beneficiile unui team building.

Pa pagina de google și facebook poți vedea ce spun participanții despre noi.

Tu cum vrei să arate povestea echipei tale?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *