imagine team building la munte cheile gradistei cu yes academy imagine 1200x628

Team building la munte

yesacademyTeam Building 5 Comments

Vrei să organizezi un eveniment în sălbăticie și ești tentat de o activitate la munte? Yes Academy ți-a pregătit un articol de blog pentru a organiza un team building la munte.

Team building-urile la munte oferă multă bunăstare tuturor participanților, mai ales datorită purității aerului, peisajului frumos și a beneficiilor legate de efortul fizic (în drumeții, alpinism, inițiere cu parapanta,explorarea unui canion sau multe alte sporturi).

De ce un team building la munte?

Când organizezi la munte un eveniment de team building, vei avea multe beneficii și în următoarele rânduri îți vom spune de ce.

În plus, activitățile pe care le oferim în munți sunt structurate pentru a dezvolta abilitățile de comunicare și abilitățile de colaborare ale echipelor voastre. Îmbunătățește, printre altele, coeziunea, spiritul de echipă, permițând participanților să se bucure de munți și, în general, de un cadru foarte diferit de cel în care trăiau.

Într-adevăr, activitățile de team building se desfășoară departe de oraș, departe de zgomot și stres, iar echipele tale se pot întâlni în pace pentru a-și goli mintea și pentru a profita la maximum de această experiență unică.

Dacă personalul vostru își petrece ziua de lucru pe un ecran de computer; în spatele roții unui vehicul sau pe site, împreună cu un client … odată ce a experimentat o zi de lucru cu colegii în care cu toții îndeplinesc sarcini aparent imposibile, niciodată nu își vor mai privi rolurile la fel.

De ce un team building la munte? Ar fi mult mai multe de spus dar anumite lucruri trebuiesc trăite și simțite. Pentru a vedea care sunt beneficiile, am scris un articol pe această temă.

Cred că fiecare știe de ce vrea să organizeze un team building la munte.

În continuare îți vom prezenta 5 idei de team building la munte pe care le poți face cu echipa ta, la următorul eveniment. Fiecare activitate va permite angajaților tăi să observe nu numai cât de bine pot comunica între ei, ci și să descopere impactul comportamentului și al comunicării asupra performanței echipei.

Aceste 5 idei de team building la munte, sunt:

  1. Masa de bârfe
  2. Provocarea High Adventure
  3. The battle
  4. Treasure Hunt
  5. Paintball
imagine team building la munte cu Masa de barfe 600x400

1. Masa de bârfe, la munte

Experimentând cum e ca, brusc și în mod neașteptat, tot mai mulți oameni să se implice într-o conversație sau într-o situație, oferă un nou punct de vedere asupra modului în care adăugarea de noi membri (voci, opinii, experiențe, talente etc.) afectează echipa. Membrii unui grup trebuie să „se alăture conversației”, unul câte unul, pășind pe o platformă gigantică din lemn. Trucul este să vă alăturați cu grijă astfel încât nimeni dintre cei implicați … să nu-și piardă echilibrul.

Dacă membrii urcă în mod accidental pe platforma în mișcare înainte de a înțelege corect situația, platforma se va răsturna și toată lumea va fi afectată negativ. În plus, „Masa de bârfe” începe să provoace persoanele să renunțe la nevoia de a controla situația, conversația sau activitatea.

Când cineva se mișcă, toți membrii trebuie să găsească rapid (dar intenționat și colaborativ) o cale de a rămâne în echilibru, astfel încât nimeni nu este „pierdut”. Deși activitățile de team building la munte precum „Masa de bârfe” sunt imposibil de realizat fără colaborare, fiecare membru al acelei echipe joacă un rol esențial într-un mod individual.

imagine team building High Adventure 600x400 cu yes academy

2. Provocarea High Adventure

Dacă sunteți în căutarea a mai mult de 1 sau 2 activități de team building la munte, în aer liber, luați în considerare High Adventure Challenge. Combinarea mai multor trasee cu obstacole la înălțime (unele similare cu cele de pe spectacolul American Ninja Warrior, deși nu la fel de provocatoare) cu distracția și exaltarea zipliningului, acest traseu de aventură îi provoacă pe angajați să colaboreze în timp ce construiesc încredere personală și abilități de comunicare.

După ce urcați scările și traseele de zipline, veți fi la 35 până la 45 de metri în aer. Pot spune că această experienă de team building este extrem de provocatoare și te va scoate din zona de confort.

Pregătiți-vă să vă deplasați deasupra unei plase de siguranță, să vă echilibrați pe o buturugă rătăcită și să vă legănați pe liane pentru a ajunge la următoarea aventură.

În cazul în care activitatea devine un pic „provocatoare” pentru un individ, acesta poate lua o pauză de mers pe un pod îngust de 20 de metri.

Un team building memorabil?

După o dimineață, după-amiază sau un weekend de activități de team building, echipa ta se va simți cu siguranță inspirată și întinerită … chiar și înnoită! Asteaptă-te să aibă niște amintiri sănătoase cu privire la modul in care indivizii construiesc integrant un întreg. După o astfel de experiență, echipa va rămâne cu ceva unic și memorabil. Evenimentul va fi remarcabil și din cauza locațiilor de team building la munte.

Activitățile descrise mai sus sunt doar o selecție a numeroaselor activități pe care le oferim pentru evenimentele de team building la mare, la munte sau în alte zone ale țării (București, Cluj, Bacău, Timisoara, Galați, Tulcea, Pitești, Mureș, Sibiu etc.).

Oferim un număr de pachete de o zi și jumătate de zi și personalul Yes Academy, experimentat poate lucra împreună cu tine pentru a dezvolta un pachet personalizat care se potrivește bugetului tău, dinamicii grupului și rezultatelor dorite. Arată cât de mult îți apreciezi echipele – dă-le ocazia să se conecteze și să exceleze prin activitățile noastre de team building.

La munte e locul ideal pentru team building. Energia și aerul curat fac ca spațiul să fie perfect pentru o activitate memorabilă.

Tu ai făcut vreun eveniment la munte?

the battle cu yes academy la team building 600x400 imagine

3. The battle – un team building plin de aventură!

The battle este o activitate de team building pe care o putem organiza la munte și va fi personalizată 100%. Activitate cuprinde o serie de mai multe activități pline de adrenalină și lucru în echipă.

Un team building la munte fără o activitate antrenantă care să miște participanții, aduce foarte greu rezultatul dorit.

The battle cuprinde: Podul către victorie; Războiul armatelor; Cursa misterioasă; Recuperarea catapultelor. Sunt activități de team building outdoor ce va mișca și antrena fiecare participant. Dacă cineva nu dorește să participe, din cauza problemelor de sănătate, echipa Yes Academy îi va acorda prilejul să imortalizeze fiecare moment prin poze și video.

4. Treasure Hunt

Yes Academy ți-a pregătit un treasure hunt la munte creativ și cu un rezultat concret.

Treasure Hunt este o activitate de team building indoor sau outdoor. Avem mai multe teme pentru o activitate ca aceasta. E acea activitate care se mulează perfect pentru munte, mare, indoor, sediu sau unde preferi tu.

De la lucru cu ghicitoare sau obiective care să indice unde e următorul indiciu, până la camere pline de mister și anecdote.

Avem pentru tine 2 tipuri de treasure hunt: adventure și pipărat. Ești curios cum cel pipărat? Trimite un email și hai să povestim!

Aceste 7 activitati pentru echipa ta te vor ajuta să-ți ții colegii mai motivați și mai apropriați de cultura organizațională a companiei.

Dacă organizezi un team building la munte și consideri că un Treasure Hunt e ceea ce vrea echipa, noi te putem ajuta.

5. Paintball

Uneori la un team buildine e nevoie numai de distracție, strategie și lucru în echipă. Această activitate va pune participanții să imite un război în toată firea.

La munte e locul perfect pentru un team building dar mai ales pentru o activitate precum paintball.

Această activitate de team building o putem organiza în 3 moduri: Deathmach, Război și Campionat

Cele 5 idei de team building pe care le poți face la munte sunt:

  1. Masa de bârfe
  2. Provocarea High Adventure
  3. The battle
  4. Treasure Hunt
  5. Paintball

Care e preferata ta? Ce ai mai organizat la munte?

Avem un articol despre beneficiile unui team building. Noi am identificat 8 dar sunt și mai multe 🙂

Vrei să primești o ofertă de team builindg personalizată?

PS: Că tot vine vară, poți să-ți arunci un ochi peste programul de team building, pentru la mare dar am scris și un articol , în care am prezentat 12 activități.

Pe pagina de facebook și linkedin, poți vedea mai multe testimoniale și imagini de la evenimentele Yes Academy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *