team building la mare la mamaia, olimp, jupiter, saturn, constanta, navodari outdoor cu yes academy imagine 1200x768

Team building la mare

yesacademyTeam Building 5 Comments

Yes Academy vine către tine cu 12 activitati de team building la mare la mare. Activitati distractive și numai bune pentru un eveniment reușit. Activitatile au un impact mare asupra participanților și vine cu o supra doză de bună dispoziție.

Un proces prin care trece grupul să ajungă la performanță, colaborare, înțelegere reprezintă un team building.

Aceste 12 activitati de team building pentru la mare se pot face în România, Bulgaria, Grecia sau orice altă plajă aleasă de tine.

Rezultatele unui team building la mare pot fi: teamwork, comunicare, leadership, cooperare, setarea de obiective, gândire creativă, luarea deciziilor, rezolvarea problemelor, time management și nu în ultimul rând ÎNCREDERE.

12 activitati de team building la mare

 1. Cară și umple
 2. Mingea buclucașă
 3. Turnul de fildeș
 4. Fotbal pe plajă
 5. Pas-pas-pas
 6. Capturează steagul
 7. Țeava spartă
 8. Mumba play
 9. Căpitanii
 10. Cufărul piraților
 11. Lupta culorilor
 12. Pistol cu apă

Aceste 12 activitati de team building la mare pot fi incluse într-un program dezvoltat de echipa ta sau vino la noi să dezvoltăm cel mai tare eveniment organizat la mare.

Înainte să vezi care sunt activitățile poți arunca un ochi și pe beneficiile pe care le poți avea dacă organizezi un team building.

Activitati de team building pentru plajă

Cară și umple o activitate de team building la mare cu yes academy imagine 1200x768

1. Cară și umple

Fiecare echipă va primi mai multe găletușe cu care va trebui să umple un recipent. Cine umple cel mai repede recipientul câștigă activitatea. Dacă folosești această activitate la team building o poți face pentru grupuri de la 10 la 200 de participanți.

Poți face această activitate și la un lac sau un loc amenajat, nu doar la mare.

2. Mingea buclucașă

Un membru al echipei va ține mingea de plajă între picioare și va fugi cu spatele, într-un traseu delimitat. El va pasa mingea la următorul, din echipă.

Câștigă echipa care termină prima proba.

3. Turnul de fildeș

Pentru această activitate, echipele vor primi ustensile cu care să construiească un furn de fildeș. Echipa care face cel mai înalt turn câștigă. Poți folosi aceste 3 activitati la un team building obișnuit, fără prea multe costuri pe materiale.

4. Fotbal pe plajă

Se poate face un campionat la mare, unde echipele vor juca fotbal pe un teren minuscul. Echipele trebuie să se coordoneze și să stabilească cea mai bună strategie pentru a câștiga. Regulile sunt puțin schimbate și mindset-ul despre fotbal se modifică.

Din aceste 4 activitati de team building pe care le poți face la mare care ți se potrivește cel mai mult? Hai să discutăm ce vrei să facem la următorul team building!

5. Pas-pas-pas

Se formează două grupe, care stau față în față. Ele vor trebui să-și arunce un balon cu apă, dacă celălalt îl prinde, va face un pas în spate. Câștigă oamenii care stau la cea mai mare distanță.

6. Capturează steagul

Fiecare membru al echipei va avea un steag, pe care îl va lega la spate. Se vor face mai multe echipe și cine adună cele mai multe steaguri de la echipa adversă câștigă competiția de team building.

Hai la mare la un team building!

7. Țeava spartă

Echipele vor construi un sistem de țevi cu scopul de a umple o găleată cu apă. Fiecare membru va avea partea partea lui. Cu cât se organizează mai bine cu atât competiția se va termina. Țeava spartă este o activitate de team building pe care o poți face și în alte locații. Vrei să faci această activitate indoor? Se poate!

8. Mumba play

Ai jucat vreo dată hokey pe iarbă? E cam acelaș joc dar cu reguli noi și încă o echipă. Mumba play face parte din acele activitati pe care le poți face la mare dar și la munte. E o activitate outdoor extrem de distractivă dar și cu puțină strategie.

Nu întrebaţi ce pot face colegii de echipă pentru dumneavoastră, întrebaţi ce puteţi face dumneavoastră pentru echipă. -Earvin Johnson

4 activitati de team building pentru grupuri mari la mare

muta bila activitate de team building la mare cu yes academy la mamaia imagine 1200x768

9. Căpitanii

Ce ai spune dacă fiecare din participanții la team building vor fi căpitani. Aceast team building va avea mai multe activitati.

La această activitate poți descoperii cum să-ți îmbunătățești abilitățile și principiile de leadership dar și alte lucruri ce ies din procesul evenimentului.

La prima activitate toți căpitanii vor convinge ceilalți căpitani să facă echipă. Important e să se facă 2 echipe mari. Scopul acestei activitati de team building va fi leadership-ul și importanța urmăritorului. Vor fi situații în care un leader trebuie să fie și urmăritor. Pentru a face acest lucru, fiecare va lăsa de la el și va decide dacă va trage pentru echipă.

Cum ți se pare activitatea numărul 10 de team building la mare? Vrei să afli toate detalii despre CĂPITANI?

10. Cufărul piraților

Începe o aventură în care va trebui să recuperi cufărul piraților. Echipele vor trece printr-un labirint, plin de încercări, pentru a ajunge la cufăr. Această activitate va include mai multe activitati distractive. Cufărul piraților poate să dureze între o oră și trei ore. Se poate face pentru echipe de la 20 la 60 de persoane.

11. Lupta culorilor

Hai să facem cel mai tare team building la mare. Echipele își vor pregăti muniția și va începe lupta. Fiecare echipa va avea la dispoziție baloane, pe care vor trebui să le umple cu apă și cu o culoare specială. Culorile vor fi create de ei 100%.

Câștigă echipa care cucerește forturile celorlalți. Va fi o luptă în care bună dispoziția și distracția primează. O luptă în care particanții se vor simți minunat, fără să realizeze că sunt la un team building la mare.

12. Pistol cu apă

În prima fază echipele vor construi un turn din piese de legă. Aceste piese de lego trebuiesc distruse de echipele adversare doar cu pistolul cu apă. Această activitate de team building poate fi făcută cu grupuri și de 300 de participanți.

Cum ți se par aceste 4 activitati pe care le poți face la malul mării sau pe plajă, pentru grupuri mari? Oare ating rezultatele pe care le-am stabilit la început: teamwork, comunicare, leadership, cooperare, setarea de obiective, gândire creativă, luarea deciziilor, rezolvarea problemelor?

Hai să orgnizăm un team building împreună!

razboiul baloanelor cu yes academy la team building la mare imagine navodari 1200x768

Să facem o scurtă recapitulare a celor 12 activitati de team building la mare:

 • Cară și umple
 • Mingea buclucașă
 • Turnul de fildeș
 • Fotbal pe plajă
 • Pas-pas-pas
 • Capturează steagul
 • Țeava spartă
 • Mumba play
 • Căpitanii
 • Cufărul piraților
 • Lupta culorilor
 • Pistol cu apă

Intră pe facebook și vezi cum se distrează lumea la activitatile de team building.

Ce activitati de team building la mare ți se potrivesc?

Trimite un email și hai să discutăm despre următorul tău team building la mare.

Hai să discutăm despre ce activitati vrei să faci la următorul team building de la mare! Trimite un e-mail ACUM!

Indiferent că vrei un team building la munte sau la mare, noi vom veni cu cele mai creative activitati indoor și outdoor.

Pentru munte ți-am pregătit mai multe idei sau jocuri distractive și interactive pentru echipa ta dar trebuie să ai grijă și la riscurile care pot apărea.

PS: Te putem ajuta și cu locația, dacă ai nevoie sau te poți inspira din această listă de recomandări.

Yes Academy va fi lângă tine pentru a avea un eveniment reușit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *