12 activitati de team building la mare imagine 1200 628

Team building la mare

yesacademy Team Building Leave a Comment

Yes Academy vine către tine cu 12 activitati de team building la mare la mare. Activitati distractive și numai bune pentru un eveniment reușit. Activitatile au un impact mare asupra participanților și vine cu o supra doză de bună dispoziție.

Aceste 14 activitati de team building la mare se pot face în România, Bulgaria, Grecia sau orice altă plajă aleasă de tine.

Rezultatele unui team building la mare pot fi: teamwork, comunicare, leadership, cooperare, setarea de obiective, gândire creativă, luarea deciziilor, rezolvarea problemelor, time management și nu în ultimul rând ÎNCREDERE.

12 activitati de team building la mare

Aceste 12 activitati de team building la mare pot fi incluse într-un program dezvoltat de echipa ta sau vino la noi să dezvoltăm cel mai tare eveniment organizat la mare.
Activitati de team building la mare:

1. Cară și umple

Fiecare echipă va primi mai multe găletușe cu care va trebui să umple un recipent. Cine umple cel mai repede recipientul câștigă activitatea. Dacă folosești această activitate la team building o poți face pentru grupuri de la 10 la 200 de participanți. Poți face această activitate și la un lac sau un loc amenajat, nu doar la mare.

2. Mingea buclucașă

Un membru al echipei va ține mingea de plajă între picioare și va fugi cu spatele, într-un traseu delimitat. El va pasa mingea la următorul, din echipă. Câștigă echipa care termină prima proba.

3. Turnul de fildeș

Pentru această activitate, echipele vor primi ustensile cu care să construiească un furn de fildeș. Echipa care face cel mai înalt turn câștigă. Poți folosi aceste 3 activitati la un team building obișnuit, fără prea multe costuri pe materiale.

4. Fotbal pe plajă

Se poate face un campionat la mare, unde echipele vor juca fotbal pe un teren minuscul. Echipele trebuie să se coordoneze și să stabilească cea mai bună strategie pentru a câștiga. Regulile sunt puțin schimbate și mindset-ul despre fotbal se modifică.

Din aceste 4 activitati de team building la mare care ți se potrivește cel mai mult? Hai să discutăm ce vrei să facem la următorul team building!

5. Pas-pas-pas

Se formează două grupe, care stau față în față. Ele vor trebui să-și arunce un balon cu apă, dacă celălalt îl prinde, va face un pas în spate. Câștigă oamenii care stau la cea mai mare distanță.

6. Capturează steagul

Fiecare membru al echipei va avea un steag, pe care îl va lega la spate. Se vor face mai multe echipe și cine adună cele mai multe steaguri de la echipa adversă câștigă competiția de team building.

Hai la mare la un team building!

7. Țeava spartă

Echipele vor construi un sistem de țevi cu scopul de a umple o găleată cu apă. Fiecare membru va avea partea partea lui. Cu cât se organizează mai bine cu atât competiția se va termina. Țeava spartă este o activitate de team building pe care o poți face și în alte locații. Vrei să faci această activitate indoor? Se poate!

8. Mumba play

Ai jucat vreo dată hokey pe iarbă? E cam acelaș joc dar cu reguli noi și încă o echipă. Mumba play face parte din acele activitati pe care le poți face la mare dar și la munte. E o activitate outdoor extrem de distractivă dar și cu puțină strategie.

Nu întrebaţi ce pot face colegii de echipă pentru dumneavoastră, întrebaţi ce puteţi face dumneavoastră pentru echipă. -Earvin Johnson

4 activitati de team building la mare pentru grupuri mari

9. Căpitanii

Ce ai spune dacă fiecare din participanții la team building vor fi căpitani. Aceast team building la mare va avea mai multe activitati. La prima activitate toți căpitanii vor convinge ceilalți căpitani să facă echipă. Important e să se facă 2 echipe mari. Scopul acestei activitati de team building va fi leadership-ul și importanța urmăritorului. Vor fi situații în care un leader trebuie să fie și urmăritor. Pentru a face acest lucru, fiecare va lăsa de la el și va decide dacă va trage pentru echipă.

Cum ți se pare activitatea numărul 10 de team building la mare? Vrei să afli toate detalii despre CĂPITANI? Hai să îl facem la tine la team building.

10. Cufărul piraților

Începe o aventură în care va trebui să recuperi cufărul piraților. Echipele vor trece printr-un labirint, plin de încercări, pentru a ajunge la cufăr. Această activitate va include mai multe activitati distractive. Cufărul piraților poate să dureze între o oră și trei ore. Se poate face pentru echipe de la 20 la 60 de persoane.

11. Lupta culorilor

Hai să facem cel mai tare team building la mare. Echipele își vor pregăti muniția și va începe lupta. Fiecare echipa va avea la dispoziție baloane, pe care vor trebui să le umple cu apă și cu o culoare specială. Culorile vor fi create de ei 100%. Câștigă echipa care cucerește forturile celorlalți. Va fi o luptă în care bună dispoziția și distracția primează. O luptă în care particanții se vor simți minunat, fără să realizeze că sunt la un team building la mare.

12. Pistol cu apă

În prima fază echipele vor construi un turn din piese de legă. Aceste piese de lego trebuiesc distruse de echipele adversare doar cu pistolul cu apă. Această activitate de team building poate fi făcută cu grupuri și de 300 de participanți.

Cum ți se par aceste 4 activitati de team building la mare pentru grupuri mari? Oare ating rezultatele pe care le-am stabilit la început: teamwork, comunicare, leadership, cooperare, setarea de obiective, gândire creativă, luarea deciziilor, rezolvarea problemelor?

Să facem o scurtă recapitulare a celor 12 activitati de team building la mare:
 • Cară și umple
 • Mingea buclucașă
 • Turnul de fildeș
 • Fotbal pe plajă
 • Pas-pas-pas
 • Capturează steagul
 • Țeava spartă
 • Mumba play
 • Căpitanii
 • Cufărul piraților
 • Lupta culorilor
 • Pistol cu apă

Intră pe facebook și vezi cum se distrează lumea la activitatile de team building.

Ce activitati de team building la mare ți se potrivesc?

Trimite un email și hai să discutăm despre următorul tău team building la mare.

Hai să discutăm despre ce activitati vrei să faci la următorul team building de la mare! Trimite un e-mail ACUM!

Indiferent că vrei un team building la mare sau la munte, noi vom veni cu cele mai creative activitati indoor și outdoor.

Yes Academy va fi lângă tine pentru a avea un eveniment reușit.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *