Condimentul secret pentru echipa ta cu yes academy

Condimentul secret în business

yesacademyBusiness, Dezvoltare personala, Leadership 2 Comments

Când vine vorba de noi sau afacerea noastră există condimentul secret ce dezvoltă în noi o motivație și o energie pe care nu o poți explica.

Azi e la ordinea zilei să vorbești despre creativitate, e ceva firesc, e ceva cool pentru majoritatea dintre noi. Dar cum este oare să gândești creativ? De unde vine creativitatea asta? De ce e așa de folosită creativitatea în business și în tot ceea ce facem?

Sunt doar câteva întrebări care antrenează toți neuronii în aflarea unui răspuns. Un răspuns care poate valora mii de euro sau soarta unei afaceri.

În primul rând, dacă ne dorim o gândire creativă, va trebui să o facem în mod natural, nu cu forța (după cum spune și zicala „dragoste cu forța nu se poate”).

Care e condimentul secret pentru tine?

Când începi să gândești creativ, e ca și cum ai ajunge într-un mediu total nou, total neexploatat.

Când am ajuns pe acest pământ virgin trebuie să construim totul de la zero.Iar pentru acest lucru avem nevoie de trei elemente principale, nu apă, foc și pământ ci energie, emotii si momente memorabile.

1. Energie

Prima resursă care se pierde din organizație. Trebuie să găsim ingredientul care să declanșeze energia la angajați.

Pentru a mări productivitatea nu e de ajuns doar hnow-how-ul ci și motivația care face angajatul să dea tot ce e mai bun din el.

Pentru asta va trebui să facem ca mediul organizațional să ofere acest sentiment de energie. Pentru mai multă energie îți recomandăm programele experiențiale, organizate de Yes Academy.

2. Emoțiile

Companiile nu au considerat emoțiile ca fiind ceva benefic care să aducă plus valoare. Azi pentru a conduce nu mai este de ajuns doar cunoștințele și sutele de cursuri la care am participat, ci mai degrabă ceea ce ne definește ca parte integrată în business.

În primul rând suntem oameni, avem probleme, avem bucurii, avem necazuri, aceste lucruri trebuiesc înțelese și ascultate.

Când există o zonă de siguranță și încredere se poate ajunge foarte ușor la o plus valoare substanțială cuantificată în profitul firmei.

Programul MOVE to You, te ajută să-ți descoperi emoțiile și să le înțelegi. Se va organiza într-un cadru nonformal și cu maxim 8 participanți.

3. Momente memorabile

Trăim într-o lume bazată pe o economie a nevoilor.

Când achiziționăm un apartament, o casă, o vacanță, un costum, o rochie, noi de fapt cumpărăm o nevoie, care acoperă o dorință. Organizațiile se adaptează la nevoile clienților și fac tot posibilul ca experiența utilizatorului să fie cât mai memorabilă.

Momentele memorabile în business pot fi create de toată lumea dar liderul trebuie să aibă în vedere energia și vibrația care este la birou.

Pentru dezvoltarea abilităților de leadership îți recomandăm programul Dance with leadership, un program inovativ în care înveți cum să dansezi cu leadership-ul.

Am să vă spun un secret privind condimentul secret! Crează un moment memorabil colegilor, echipei, prietenilor și te las pe tine să vezi rezultatul. Sunt studii ce au demonstrat că momentele memorabile ne motivează și ne fac mai fericiți.

Prin programele de dezvoltare a echipei, crăm momente memorabile ce se alinează cu strategia de business și cultura organizațională.

condimentul secret din team building cu yes academy

Schimbarea în business?

Organizațiile trebuie să se adapteze și încă foarte rapid la schimbările actuale, trebuie să găsească metode și servicii creative pentru satisfacerea clientului și a angajaților. Aici e punctul în care arta intră în acțiune.

Modul în care o companie implementează arta în tot ceea ce face, e startul unei adevărate revoluții. E startul în care exploatează la maxim pământul virgin și începe cu adevărat partea creativă.

Cum putem implementa elemente din artă într-o companie? Cum putem crește valoarea companiei prin artă? Cum putem aduce rezultate tangibile prin artă afacerii?

Să aducem arta în business nu este doar aducerea unui artist sau a unui cântăreț în companie, e modul prin care folosim arta ca instrument managerial.

Yes Academy te ajută să creezi procese și programe personalizate de training și team building pentru dezvoltarea business-ului tău. 

Pe facebook sau la o simplă căutare pe google poți vedea ce spun clienții despre programele noastre.

E un mod de aplicare strategică, creativ și aplicativ a elementelor din artă în business, e un mod natural prin care firma poate face fata concurenței și noilor provocări cotidiene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *