drumul tau in cariera

Cea mai grozavă cariera

yesacademyBusiness 1 Comment

Cariera noastră se aseamănă cu o pădure, prin care hăinărim și ne crăm propria potecă. O potecă nebătătorită îți oferă mai multă satisfacție dar e nevoie de mai multă muncă și străduință.

Cariera ta conteaza? Care e drumul tău spre viitor?

„Fă ce-ți place și nu trebuie să muncești niciodată” – cu toții am auzit aceste cuvinte, iar pentru unii par doar un vis frumos. Uneori „trebuie” să facem ceea ce nu ne place, constrânși fiind de anumiți factori (bani, familie, timp etc.).

Există printre noi oameni care, cu multă străduință și perseverență, și-au urmat visul, au reușit să îmbine plăcutul cu utilul și acum au cea mai grozavă slujbă. Acești oameni au ceva în comun: puterea și curajul să meargă când toți se opresc, știu exact ce-și doresc și au o perspectivă clară asupra lucrurilor care îi înconjoară.

cariera ta cu yes academy la cursuri imagine 800x600

Cei 3C+1 ai dezvoltării personale

În continuare îți voi arăta cum poți să-ți îmbunătățești satisfacția personală, reflectând la cei 3 „C”.

CE faci?

În CE loc alegi să faci?

Cu CINE faci lucrul respectiv?

Pentru a avea o cariera minunată, trebuie să-ți alegi o slujbă care să-ți ofere satisfacție, un mediu de lucru plăcut și colegi care să-ți înlesnească atingerea obiectivelor.

Eu aș mai adăuga un al patrulea „C” – CÂND? Când să lucrezi și când să nu o faci. Să ai sub control orele pe care le lucrezi și vacanțele pe care le iei reprezintă un element important în tot acest amestec care înseamnă un stil de viață activă.

Conversatiile și modul în care te comporți are o influență mare asupra modului în care te percep cei din jur.

Fii mai puternic, mărește-ți puterea personală, schimbă metoda de lucru și, astfel, din aproape în aproape, vei căpăta controlul total asupra celor patru „C” care determină satisfacția profesională. Să lucrezi când vrei, în ce loc vrei, cu cine dorești, făcând doar ceea ce dorești. Dacă nu asta definește cel mai bine o cariera, atunci nu știu care ar putea fi definiția corespunzătoare pentru a fi fericit

Pentru a defini mai bine cei 4C ți-am pregătit un workshop experiențial 100%, numit MOVE to You! Un workshop în care pornim de la conștientizare și ajungem la un plan concret pe 12 luni. Vrei să participi?

În următoarele articole voi scrie exemple privind cei 4 „C” pe care trebuie să-i ai in cariera ta.

Crezi că există o rețetă sau un drum „bătătorit” pentru a avea job-ul perfect?

„Job-ul perfect nu există ci noi îl facem perfect.” (Forbes), exact ca zicala „Omul sfințește locul.”

Dar oare dezvoltarea personala are treaba cu cariera noastră?

Sharing is caring!

Like&Share&Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *