Cele mai inspaimantatoare activitati de team building catarare imagine 1200x768

Cele mai inspaimantatoare activitati de team building

yesacademyTeam Building 1 Comment

Anul acesta Yes Academy și-a propus să afle care sunt cele mai inspaimantatoare activitati de team building. La toate evenimentele de team building, pe care le-am organizat am întrebat participanții ce activitati nu mai vor să facă niciodată.

Știu că pare foarte ciudat dar am aflat că sunt activitati de team building pur și simplu inspaimantatoare. În acest articol voi detalia 3 dintre ele. Vreau să știți că acestea sunt făcute în urma unei cercetări documentate iar răspunsurile sunt anonime.

Cele mai inspaimantatoare activitati de team building sunt:

Teroare la înălțime

„ Una din cele mai inspaimantatoare activitati de team building a fost organizată de șeful meu la Cheile Râșnoavei. Am fost o echipă de 9 persoane din care 4 fete și 5 băieți. Totul bine și frumos până când am ajuns acolo și am aflat ce trebuie să facem. Șeful știa că mie și încă unui coleg ne este frică de înălțime dar nu a contat asta. Ne-a pus să facem escaladă și rapel. Pentru mine a fost cea mai inspaimantatoare activitate de team building la care nu mai vreau să particip niciodată. Acest team building a fost organizat intern și nu s-a ascultat părerea echipei. Consider că echipa are un rol foarte important în dezvoltarea companiei și părerea fiecărui membru contează.”

Pentru unii activitățile montane extreme sunt extrem de căutate dar într-o echipă trebuie să adaptăm activitățile pentru toată lumea.

Puteți consulta în acest articol 7 activitățile outdoor pe care Yes Academy le organizează.

Cele mai inspaimantatoare activitati de team building catarare imagine

Templul delfinilor carpatici

„Într-un team building organizat indoor am stat așezați în cerc și legați la ochi. Totul bine și frumos până aici.

La un moment dat un coleg a început să conducă exercițiul. A început să povestească că noi zburăm și ne îndreptăm înspre templul delfinilor, unde este un loc minunat și plin de liniște și pace. Modul în care povestea era atât de comic încât o parte din colegi au început să râdă. Nu mai spun că unii au și adormit.

Dar partea interesantă abia la final a fost, când a aruncat cu un bidon de apă peste noi. Majoritatea ne-am speriat și a trebuit să stăm să ne uscăm hainele. Cum poate un exercițiu de meditație în grup să fie stricat de un bidon de apă? Explicația lui a fost destul de simplă. Tot ceea ce facem, trebuie să facem în prezent și e indicat să fim conștienți mereu. Dacă nu suntem conștienți se poate întâmpla ceva rău. Drept urmare am trăit cea mai inspaimantatoare activitati de team building la care am participat.”

Programele re-boot te ajută să diminuezi stresul în companie și să fii mai apropriat de colegii tăi.

Tu folosești elementele surpriză într-un team building. Yes Academy îți recomandă să fii creativ și să ieși din zona de confort când organizezi ceva pentru echipa ta.

Dar oare după 40 de evenimente de team building poți veni cu ceva nou? E o întrebare la care ți-am pregătit un răspuns cu un articol dedicat despre cum poți crea noutate în evenimentele tale.

Bătaia cu roșii

„Era o perioadă destul de agitată la birou așa că am decis să organizăm un team building cu departamentul de HR. După ce am primit feedback referitor la activități am decis să mergem într-un loc în care să facem o bătaie cu roșii. Conceptul suna foarte bine, numai că pe noi nu ne-a anunțat nimeni că trebuie să fim îmbrăcați mai gros.

Când am început activitatea, a început și chinul. Toată lumea arunca cu roșii și chiar nu prea conta unde te nimerește. Câteva colege au rămas și cu vânătăi. Cică scopul activității a fost să lucrăm împreună și să ne respectăm colegii. Această activitate de team building a sărit total calul și a fost tocmai contrariul. Pentru mine a fost una din cele mai inspaimantatoare activitati de team building.”

PS: Dacă nu ai roșii îți recomandăm bătaia cu baloane pline de apă la mare sau într-o locație unde permite spațiul outdoor.

tomato fight spain imagine

Credite imagine: businessinsider.com

În team building e indicat să respecți câteva reguli, că altfel se poate ajunge la probleme grave. Vezi care sunt riscurile în organizarea unui eveniment.

Nici eu nu am crezut că se poate face o astfel de activitate de team building. Pe cât de banală este poate fi extrem de inspaimantatoare pentru participanți.

Acestea au fost cele mai inspaimantatoare activitati de team building pe care le-am auzit de la participanți.

O să mai scriem și altele în articolele următoare.

Alege următoarea ta activitate de team building ACUM.

Sunt sigur că mai sunt multe alte activitati extrem de inspaimantatoare.

Dacă știi și tu vreo activitate inspaimantatoare de team building, te rog să ne scrii.

Tu ai decis ce faci în următorul team building?

Putem fi lângă tine cu activități personalizate, locații recomandate dar și sfaturi utile pentru identificarea nevoilor.

Trimite un email acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *