oferte team building cu yes academy la munte sau mare imagine 1200x675

Oferte team building 

yesacademyTeam Building 1 Comment

Oferte team building la care echipa vor spune cu voce tare „DA”. Ești în căutare de noi oferte pentru evenimentul tău de team building? Ți-am pregătit 4 exemple simple și cu impact.

În lumea agitată a afacerilor și a mediului de lucru competitiv, construirea unei echipe puternice și coezive este esențială pentru succesul organizației. Unul dintre cele mai eficiente instrumente pentru a îmbunătăți relațiile și colaborarea în cadrul echipei este organizarea unui eveniment de team building.

Aceste evenimente nu doar că consolidează legăturile dintre colegi, ci și dezvoltă abilități esențiale, îmbunătățesc comunicarea și stimulează creativitatea. În acest articol de blog Yes Academy, vom explora cele mai bune oferte pentru evenimente de team building, care să vă ajute să alegeți opțiunea potrivită pentru nevoile și bugetul organizației tale.

5 oferte team building:

  • Excursii la munte sau în locuri istorice
  • Workshop-uri de dezvoltare personală și profesională
  • Activități de team building
  • Programe de wellbeing și retraite în locații exotice
  • Mind master
podul lui da vinci team building yes academy imagine 800x533

Excursii la munte sau în locuri istorice

Pentru a-și încuraja angajații să iasă din zona lor de confort și să lucreze împreună într-un mediu neconvențional, excursiile de aventură în aer liber reprezintă o opțiune excelentă. Acestea pot include activități precum escaladă, drumeții montane, rafting sau orientare în natură.

Dar oare ce poate face un team building să fie antrenant?

Alegerea unei astfel de oferte va permite echipei dvs. să dezvolte spiritul de echipă, încrederea reciprocă și capacitatea de a face față provocărilor într-un mediu dinamic și distractiv.

Oferte team building la munte care pot dura de la câteva ore până la 2-4 zile. Yes Academy ți-a pregătit o listă cu peste 100 de activități de team building.

Cum te putem ajuta?

oferte cu design thinking in team building la yes academy imagine 800x533

Workshop-uri de dezvoltare personală și profesională

O altă opțiune populară pentru evenimentele de team building sunt workshop-urile de dezvoltare personală și profesională. Acestea pot acoperi o gamă largă de subiecte, precum comunicare eficientă, leadership, gestionarea conflictelor, creșterea motivației și altele.

Prin participarea la astfel de workshop-uri, membrii echipei vor învăța noi abilități și strategii pe care le pot aplica în activitatea lor zilnică, îmbunătățind astfel performanța colectivă a organizației.

Oferte team building ce includ workshop-uri e un trend ce a început să prindă tot mai mult. Echipa participă la un workshop nonformal în aer liber.

Activități de team building

Dacă preferați să organizați evenimentul de team building în interior sau exterior, există numeroase opțiuni distractive și captivante disponibile. Acestea pot include jocuri de rol, puzzle-uri, provocări creative și activități de construire a încrederii.

Astfel de evenimente vor stimula colaborarea, gândirea strategică și comunicarea eficientă între membrii echipei, făcându-i să lucreze împreună pentru a atinge un obiectiv comun. Află cum să-ți susții echipa! Este foarte important în atingerea obiectivelor.

Oferte team building cu activități indoor sau outdoor găsești la Yes Academy. Activitățile se pliază pe nevoile tale și se adaptează culturii tale organizaționale.

Ți-am pregătit și programe all inclusive deoarece nu trebuie să-ți faci griji de nimic, noi ne vom ocupa de absolut totul.

Programe de wellbeing și retraite în locații exotice

Pentru o experiență de team building de neuitat, puteți opta pentru organizarea unei retraite într-o locație exotica. Aceasta poate fi o insulă tropicală, un resort de munte sau o destinație pitorească.

Pe lângă activitățile de construire a echipei, astfel de locații oferă oportunitatea de a se relaxa și de a socializa într-un cadru mai informal, consolidând legăturile și relațiile personale între colegi.

Experții Yes Academy ți-au pregătit 2 tipuri de wellbeing în care se armonizează mintea spiritul și trupul. O experiență ce trebuie neapărat trăită nu doar citită.

Ce oferte team building ți-ai dori?

master mind cu yes academy in atelier tamplarie imagine 800x533

Mind master

Am spart toate programele în micro pastile de învățare experiențială.

În loc să stai 2 zile în sala de training îți oferim posibilitatea unui mind master de maxim 1h  în care vei învăța un singur lucru practic.

Se pot crea diferite programe de mind master dar e foarte important să discutăm ce nevoie ai. Nu suntem experți în tot dar suntem profesioniști pe ceea ce facem.

Cele 5 oferte team building:

  • Excursii la munte sau în locuri istorice
  • Workshop-uri de dezvoltare personală și profesională
  • Activități de team building
  • Programe de wellbeing și retraite în locații exotice
  • Mind master

Indiferent de opțiunea aleasă, organizarea unui eveniment de team building oferă numeroase beneficii organizației dumneavoastră.

Aceste activități consolidează relațiile dintre membrii echipei, îmbunătățesc comunicarea și stimulează colaborarea eficientă.

Cu ajutorul ofertelor de team building menționate în acest articol, puteți alege varianta care se potrivește cel mai bine nevoilor și obiectivelor organizației dvs., contribuind astfel la creșterea performanței și succesului pe termen lung.

Pe pagina de facebook sau linkedin poți urmări și alte postări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *