trainer yes academy la programe de team building indoor cu Vlad imagine activitati 1200x853

Programe de team building

yesacademyTeam Building 2 Comments

Programele de team building se găsesc peste tot astăzi. Aproape toate companiile își trimit din când în când echipele în programe de team building.

Dar ce este un program de team building?

Programele de team building  se concentrează pe îmbunătățirea dinamicii grupului vizat. Prin urmare, cel mai important e ca toți membrii echipei să fie prezenți pentru programul de team building.

De obicei, programele de team building iau diverse fețe și există multe activități incluse în astfel de programe. Fiecare activitate se axează pe îmbunătățirea unuia sau a mai multor aspecte ale muncii în echipă.

Luați încrederea ca exemplu.

Încrederea față de alți membri ai echipei este unul dintre cele mai importante aspecte atunci când vine vorba de munca în echipă. Într-un mediu corporatist, este posibil să nu ai ocazia să cunoști în detaliu ceilalți membri ai celorlalte echipe ( sau chiar ai propriei tale echipe ) și să puteți construi încrede reciprocă.

Prin urmare, programele de team building abordează această problemă în timpul activităților de lucru în echipă și îmbunătățesc încrederea dintre membrii echipei dar și alte beneficii.

Un bun exemplu este orientarea persoanelor legate la ochi.

În acest exercițiu, o persoană este legată la ochi, iar partenerul său îl va conduce printr-un labirint, doar cu o ghidare vocală.

De ce funcționează activitățile și jocurile noastre de team building

Experiență de învățare experimentală

În cadrul fiecărui program, noi (echipa Yes Academy), selectăm cu atenție activitățile și jocurile care oferă o experiență de învățare pentru grupul tău prin care elementele de lucru în echipă și rezultatele voastre sunt învățate în subconștient.

Atunci când oamenii se distrează și se bucură sunt mai deschiși la procesul de învățare și acest lucru contribuie la dezvoltarea legăturilro personale.

Într-un team building scopul principal e ca toți colegii să fie fericiți și într-un proces de coeziune.

Adaptate nevoilor și rezultatelor tale

Toate activitățile și programele noastre pot fi adaptate nevoilor tale. Când îți vei planifica evenimentul, obiectivul nostru va fi de a-ți transforma ideile și de transpune într-un mod de învățare captivant și distractiv pentru toată lumea, astfel încât să îți oferim rezultatul dorit.

Trucul este acela de a obține un echilibru corect, iar coordonatorii noștri calificați în astfel de  programe fac o treabă foarte bună în acest sens.

Toate exercițiile și jocurile sunt organizate și facilitate profesional pentru a asigura un eveniment memorabil de care au avut parte toți clienții Yes Academy.

Orice locație

Suntem o companie mobilă ce se poate transpune programele în funcție de locație.

Deci indiferent unde vă aflați; în birou, la o sală de conferințe a hotelului, în oraș, pe plajă sau în parc, avem un program potrivit pentru tine. Toate ideile și activitățile pot fi adaptate pentru a se potrivi tuturor locații și rezultatelor.

Ce programe de team building dorești?

programe de team building cu yes academy imagine jocuri montane outdoor 1200x853

Orice dimensiune a grupului

Putem adapta aproape toate programele noastre de team building grupurilor de orice dimensiune. Indiferent dacă sunteți un grup de 5 sau un grup de 500+ de persoane, vă putem oferi un program. Toate activitățile noastre au fost concepute special pentru a permite această flexibilitate în numărul de participanții.

Beneficii pentru munca în echipă

Dacă programele de team building sunt probleme serioase, lucrul în echipă ar trebui să fie și el o problemă serioasă, nu ? Da, iar pentru a înțelege importanța programelor de team building, trebuie să înțelegi mai întâi valoarea muncii în echipă.

Beneficiile obținute prin programe de team building sunt următoarele:

 • Îmbunătățirea comunicării cu restul echipei
 • Eliminarea conflictelor și a frustrărilor la locul de muncă și mai ales în cadrul echipei
 • Îmbunătățirea relațiilor cu clienții și rezolvarea conflictelor
 • Productivitate ridicată a echipei prin înțelegere mai eficientă
 • Management îmbunătățit și abilități de comunicare
 • Îmbunătățirea relațiilor

În plus, față de beneficiile de mai sus, pot exista multe alte îmbunătățiri ale culturii echipei. Dacă echipa a fost una nouă, asamblată pentru un nou proiect, membrii echipei vor dezvolta o relație bună între ei. După un program de team building, se poate observa o schimbare în dinamica echipei.

Trimiterea unei echipe în programe de team building nu e îndeajuns. Conducerea ar trebui să urmărească progresul acestor programe și ar trebui să trimită echipa din nou pentru experiențe similare atunci când efectul primului program este redus în timp.

Presiunea de la locul de muncă și noii veniți din echipă sunt două dintre principalele motive pentru o eficacitate redusă apărută în timp.

Tipuri de programe de team building

Există multe tipuri de programe de team building. Fiecare tip este potrivit pentru abordarea anumitor tipuri de cerințe de team building. De exemplu, trimiterea angajaților de vârstă mijlocie la un program destinat tinerilor nu va crea un rezultat excelent.

Unele dintre cele mai comune tipuri de programe de team building sunt :

 • Conferințe corporatiste
 • Team building executiv și programe de orientare
 • Programe de aventură
 • Sporturi de exterior
 • Spectacole și jocuri
 • Programe de tineret
 • Programe religioase sau caritabile sponsorizate de organizație
 • Programe de formare în management
 • Rafting
 • Ateliere ( workshop-uri ) rezidențiale (de exemplu: MOVE)

Ce program de team building alegi?

vlad trainer yes academy la programe de team building outdoor bucuresti imagine 1200x853

Tipuri de servicii

Există două categorii principale de programe de team building : intern si extern.

Programele interne de team building sunt concepute, de obicei, de departamentul de instruire și dezvoltare al organizației. Evenimentele pot avea loc la locul de muncă sau într-o locație în afara locului de muncă. În aceste programe, cineva din organizație va conduce sesiunea.

Pentru următoarea categorie, o parte externă este invitată să conducă programul de team building. Acest eveniment poate avea loc, de asemenea, la locul de muncă sau la o locație externă.

Când vine vorba de eficacitatea programelor de team building, de obicei programele realizate de părțile externe într-o locație îndepărtată sunt foarte reușite.

Sentimentul de a fi departe de locul de muncă oferă echipei o stare nouă de spirit și le vine mai ușor să se angajeze în activități de team building.

Concluzie

Pentru orice echipă, indiferent de ce ar trebui să realizeze într-un mod colectiv, team building-ul este o putere centrală. Pentru a obține cele mai bune rezultate dintr-o echipă, echipa ar trebui să treacă prin programe de team building și să beneficieze de toate avantajelor acestora.

Deși majoritatea companiilor încearcă să efectueze programe interne în acest scop, ele oferă rezultate mai puțin eficiente comparativ cu evenimentele de team building realizate de către profesioniști, în locații îndepărtate.

Nu ești sigur ce cauți?

Sună acum și împreună vom crea cel mai potrivi program pentru următorul tău team building.

Pe baza întrebărilor pe care ți le vor adresa, îți vor putea oferi idei care să se muleze pe obiectivele și rezultatele dorite.

Avem o selecție largă de programe, activități, exerciții și jocuri tematice distractive pentru următorul eveniment corporatist sau de echipă. Programele noastre funcționează pentru că au fost concepute special pentru a fi distractive, interesante și benefice tuturor celor care participă.

Ai colegi care sunt indeciși cu privire la programele de team building? Ți-am pregătit un articol în care îți prezentăm 5 argumente.

Mai jos vei găsi o listă completă a activităților noastre în aer liber, a activităților de interior și a programelor de caritate. Deci, dacă tu cauți idei de activități, pur și simplu derulează în jos și aruncă o privire.

Nu ești sigur ce cauți sau ai nevoie de idei?

Trimite-ne un e-mail cu detaliile evenimentului și îți putem sugera opțiuni care se vor potrivi cu ceea ce cauți să atingi. Toate programele noastre sunt personalizabile și pot fi personalizate pentru a se potrivi cerințelor tale.

Pe paginile de Facebook și Linkedin sunt toate noutățile 🙂

Programe de team building. Ce urmează?

Doar trimiteți-ne o cerere online cu detaliile evenimentului împreună cu programele care vă interesează.

Vom realiza un proces de team building personalizat, împreună cu o descriere completă a activităților, costurilor și incluziunilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *